‘Tuna biz boşanalım!’

Atv ekranlarında yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicinin dikkatini çeken Şahin Tepesi dizisi reytinglerle de başarısını ortaya koydu. Yayınlandığı gün ve saatte zirveden yerini alan Şahin Tepesi dizisi bu hafta yayınlanan bölümü ile izleyicisini ekrana kilitledi. Başrol oyuncuları Boran Kuzum ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı dizide özellikle başrollerin uyumu hikayenin sürükleyiciliği dizi severlerin hemen ilgisini çekti. Dizinin ilk bölümlerinden itibaren artan izleyici kitlesi Şahin Tepesi dizisinin ilerleyen zamanlarda yayınlanmakta olduğu günün diğer dizilerini zorlayacak gibi görülüyor. Şimdiden reyting savaşlarında bende varım diyen Şahin Tepesinin bu hafta yayınlanan 5. bölüm fragmanıyla izleyicilerini yine ekran başına kilitleyeceği görülüyor. Bakalım dizinin 5. bölümünde 21 Aralık Cuma günü neler olacak?

Şahin Tepesi 5. yeni bölüm fragmanı  yayınlandı.

Şahin Tepesi yeni fragmanda; Demir ve Ceylan Mithat ile ilgi gerçeği öğreniyor ama Tuna ile Deniz’in yaptıklarından hala haberi yok. Melek ile Tuna yeni ortaklık krizi yaşıyor araları iyice gerilen ikili Verda ile Efe’nin arasında olanlarla ipleri koparıyor. Tuna’nın şu sıralar başında bir sürü dert olması hangisine odaklanacağını bilmiyor. Düşünmeden hareket eden Tuna’nın işlediği cinayet başını daha da belaya sokacak gibi gözüküyor.

Meleğin ortaklık durumu ve cinayet karmaşası ile kocası ile arası iyice bozlulan Tuna ya bir darbe de Demir’den alıyor. Demir Tuna’ya boşanalım artık diyen Demir’e Tuna nasıl tepki verecek ne yapacak? Kocasını Meşleğe kaptırmak istemeyen Tuna bu olaylar sırasında bir de cinayetin yeni tanıdığı ortaya çıkıyor.

İşte Şahin Tepesi 5. yeni bölüm fragmanı…

Şahin Tepesi 5. yeni bölüm fragmanı ile seyirci karşısında. Tuna kızı ile örtbas etmeye çalıştığı cinayet olayı ile ilgili yeni görgü tanıkları ile karşılaşıyor. Melek içinse işler yolunda gidiyor. İşte son bölümde yaşananlar…

DENİZ İLE TUNA’YI GÖREN SADECE METE DEĞİL

Deniz yine kendini Mithat Bey’in öldüğü yerde buluyor. Annesi onu yakalıyor. Deniz kendini oraya çeken bir şeyler olduğunu söylüyor. Tuna kızını alıp oradan uzaklaşırken kıyıdaki adamla karşılaşıyorlar. Adam cinayetin olduğu gece onları gördüğünü söylüyor. Ölenin Mithat Bey olduğunu biliyor.