ŞAHİN TEPESİ OYUNCULARI İSYAN ETTİ!


Güncelleme: 27 Aralık 2018 : 03:49
0

Başrollerinde, Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Leyla Tanlar, Aybüke Pusat, Murat Aygen gibi oyuncuların yer aldığı, “Şahin Tepesi” dizisi için final kararı alınmıştı. Atv’de Cuma akşamları yayınlanan yapım, 28 Aralık Cuma günü son bölümünü yayınlayarak, ekranlara veda edecekti. Ancak oyuncular bu duruma tepkisiz kalamadı. İşte detaylar..

DİZİ KANAL DEĞİŞTİRSİN!

Dizinin oyuncularından Zerrin Tekindor, Murat Aygen, Leyla Tanlar ve Aybüke Pusat’ın twitter hesaplarında, 26 Aralık Çarşamba akşamı saat 18.30 sularında peş peşe aynı şeyi yazdıkları görüldü. “Şahin Tepesi kanal değiştirsin” şeklinde bir talepte bulundular. Ayrıca diziyi sevenler, “Şahin Tepesi Bitmesin” diye de, hashtag oluşturarak, başka bir kanalda yayın hayatına devam etmesi konusunda istek de bulundular.

BAŞKA BİR KANALA GEÇECEK Mİ?

Reytinglerin beklenilenin altında olmasına rağmen, diziyi izleyip takip eden kişi sayısı oldukça fazla görülüyor. Oyuncularında diziye bu denli sahip çıkmak istemeleri, seyircinin hoşuna gidiyor. Devam etmesi için onlara twitter üzerinden destek veriyorlar. Dizi şu anda bitecek gibi gözükse de, bu talepler doğrultusunda, başka bir kanalla anlaşmaya varıldığında devam edebileceği görülüyor. Ancak bu konunun henüz bir netlik kazanmadığı da biliniyor. Diğer kanallarla görüşülmeye başlanıp, bir transfer durumu olduğunda gerekli bilgiyi aktaracağız.

ŞAHİN TEPESİ NEDEN DÜŞÜK REYTİNG ALDI?

Cuma akşamı yayınlanmasının, düşük reyting almasında büyük katkısı olduğu görülüyor. Çünkü o akşamın zirvesi 500. bölümü ve 13.sezonunu yaşayan “Arka sokaklar” olmayı başarıyor. Arkasından Show’da yayınlanan ve başrollerde Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen gibi oyuncuların rol aldığı “Gülperi” dizisi geliyor. Tv8’deki “Kızım” dizisiyle, Star’da ekrana gelen “İstanbullu Gelin”de Cuma akşamları olunca haliyle seyirciler neye bakacağını şaşırıyor. Aynı akşamda 5 dizinin yayımlanması fazla gözüküyor. Bu sebeple Şahin Tepesi’nin, ilgi çekici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuna rağmen reyting canavarına kurban gittiği anlaşılıyor.

ŞAHİN TEPESİ NEYİ ANLATIYOR?

Beraber büyüdüğü Tuna (Zerrin Tekindor) un oyununa gelen Melek (Ebru Özkan)’ı babası evden kovup mirasından da men etmiştir. Seneler sonra kendini, babasının cenazesinde iki yetişkin çocuğuyla birlikte bulur. Üstelik artık dul bir kadındır. Gençlik aşkı Demir( Murat Aygen) de Tuna ile evlenip iki çocuk sahibi olmuştur. Borçları ve iki çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Melek’e babasının vasiyeti oldukça şaşırtıcı olur. Tuna’nın da beklemediği bir sürprizdir bu durum. Tuna’nın çapkın oğlu Efe ( Boran Kuzum) ile Melek’İn kızı Verda (Aybüke Pusat) arasında gelecekte bir aşk yaşanacaktır. Tuna ise kocasına saplantılı bir biçimde aşık ve onu da servetini de kaybetmeye tahammülü yoktur. Üstelik en büyük korkusu, Melek’in babasının ölümündeki sır perdesini aralamasıdır. Melek’in son anda vereceği karar ise herkesin hayatını değiştirecek bir şeydir.