Şahin Tepesinin Final Tarihi Belli Oldu Mu!


Güncelleme: 25 Aralık 2018 : 16:02
0

Şahin Tepesinin Ne Zaman Final Yapacak!

Atv ekranlarında yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicinin dikkatini çeken Şahin Tepesi dizisi izleyicinin sevgisini kazandı. Yayınlandığı gün ve saatte zirvedeki hakkettiği yeri bir türlü alamayan Şahin Tepesi dizisi bu hafta yayınlanan bölümü ile de reyting oranları kanal ve yapımcıyı tatmin edemedi. Başrol oyuncuları Boran Kuzum ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı dizide özellikle baş rollerin uyumu hikayenin sürükleyiciliği dizi severlerin hemen ilgisini çekmişti.Dizinin ilk bölümlerinden itibaren artan izleyici kitlesi Şahin Tepesi dizisinin ilerleyen zamanlarda reyting oranlarının artma umudu ile diziyi şans veren yapımcının şimdiki kararı merak konusu oldu. Şahin Tepesinin bu hafta yayınlanan 5. bölüm fragmanıyla izleyicilerini meraklandırsa da dizinin bu haftaki reyting oranı ne olacak.

 

 Şahin Tepesi Kaç Bölümünde Final Yapacak ?

Cuma akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Şahin Tepesi dizisinin kaç bölüm daha sürecek, dizinin final tarihi belli oldu mu? Başrollerinde Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Mustafa Mert Koç, Leyla Tanlar, Kaan Taşaner ile Esra Dermancıoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Şahin Tepesi dizisi ne zaman bitecek?Şahin Tepesi dizisi 21 Aralık 2018 Cuma günü ekrana gelecek ancak dizi şu ana kadar beklentilerin çok altında kalmıştı. Şahin Tepesi dizisinin reytinglerin kötü olması ne zaman bitecek soruları kafaları karıştırdı. Dizi ne zaman final olacak izleyici tarafından sorulmaya başlandı. 6. Bölümü yayınlanacak olan dizinin daha başında başrollerin yakınlaşması dizinin final kararı aldığı haberlerinin yayılmasına sebep oldu. Ay Yapım imzalı yeni dizi Şahin Tepesi dizisi imkansız aşkların  yıllar sonra  yaşanan karşılaşmaların ihtiras ve cinayet karmaşasının konu ediliyor. Boran kuzum Aybüke Pusat gibi başarılı oyuncuların rol aldığı dizi büyük umutlarla yayın hayatına başlasa da dizi için beklenen son yaklaşıyor. Şahin Tepesi dizisi eğer bu reytinglerde devam edecek olursa büyük ihtimalle kısa sürede erken final yapma kararı alacaktı.  Ay Yapım imzalı Şahin Tepesi dizisi 6. Bölümü ile ekranlara gelecek.

Şahin Tepesinin Yapımcısı Final Tarihini Açıkladı!

Daha öncede haberimizde yayınlamıştık Şahin Tepesinin final yapacak olduğunu. Şahin Tepesinden kesin bir haber geldi. Şahin tepesinin yapımcısı dizinin Final yapacağı haberlerini doğruladı. Tarih olarak 4 Ocak 2019 da dizinin final yapacak.