Şahin Tepesi Demir Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 25 Kasım 2018 : 09:27
0

Atv ekranlarının yeni dizisi olan Şahin Tepesi dizisi güçlü bir kadro ve iddialı bir senaryo ile yayınlamaya başladı. Dizinin oyuncularının fanları şimdiden yeni dizinin müptelası olup çıktı. Bu dizideki karakterler merak ediliyor, oyunculardan; Tuna Akdora, Melek Özden, Verda gibi karakterlerin dizideki konumlarını ve karakterini anlatıp gerçek hayatta da kim olduklarını dile getirdik. Bu defada Şahin Tepesi dizisinin Demir’ini anlatacağız. Demir Kimdir, nasıl biridir? 

Demir kırklı yaşlarına merdiven dayamış bir adamdır. Tuna Akdora’nın kocasıdır. Karısı ona saplantılı bir şekilde aşık olsa da o karısına aşık değildir. Gençlik aşkı olan Melek’e aşık olmuştur ömrü boyunca.

Şahin Tepesi Verda Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?

Hatta Melek evden kovulmadan önce onunla evlenmeyi planlamış olsada Demir ancak Tuna Akdora’nın ona gösterdiği yoğun ilgi, güçlü ve başarılı oluşu gibi faktörler dolayısı ile onunla evlenmiştir.Demir, Melek’in onu aldattığını düşünerek ondan vazgeçmiş ama Melek babasının cenazesi için gelince Demir’in eski aşkı devretmiştir. Demir’in annesi ve babası yoktur. Mithat Şahin ona burs vermiştir ve bu sayede okumuştur.

Yeni Dizi Şahin Tepesi’ndeki Melek Kimdir?

Daha sonra ise Mithat Şahin’in sahibi olduğu şirkette kendini göstermiştir. Tuna Akdora ile evlenip iki çocuk sahibi olmuştur. Karısı Tuna’ya aşık olmasa da ona büyük saygı duymaktadır.

Demir’i canlandıran oyuncu Murat Aygen‘dir. Peki Murat Aygen kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, boyu, kilosu ne kadar, evli mi, bekar mı, asıl mesleği ne, nerede okumuştur vs .gibi sorular herkes tarafından merak edilir oldu. Bizde bu soruların cevabını sizinle paylaşma istedik.

Yeni Dizi Şahin Tepesi’nin Tuna Akdora’sı Kimdir?

Murat Aygen, 48 yaşındadır. 29 Ekim 1971 yılında  Diyarbakır’da doğmuştur. Gerçek ismi Murat Ağlatçı’dır. İstanbul Üniversitesi Biyoloji mezunudur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvar Müzikal Tiyatro Oyunculuğu Bölümü mezunudur. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Yüksek Lisans Bölümünden mezunun olmuştur.

Kendisi oyuncu, metin yazarı, sinema oyuncusu, tiyatro sanatçısı, tiyatro yönetmenidir. Sayısız dizi, film, tiyatro projesinde yer almıştır. Bir kız çocuğu vardır; 3 yaşında. Medcezir, Bodrum Masalı, Maral, Örümcek, Av Mevsimi, Dedektif Memoli, Kül ve Ateş, Evdeki Yabancı, Paramparça Aşklar, Ankara Ekspresi gibi bir çok yayın, yapım  ve oyunda yer almıştır. Şu anda da Şahin Tepesi dizisinde Demir karakterine can vermektedir.

İlgili:Şahin Tepesi Verda Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?