Yeni Dizi Şahin Tepesi’nin Tuna Akdora’sı Kimdir?


Güncelleme: 23 Kasım 2018 : 22:46
0

Atv kanalında yayınlanmaya başlayan Şahin Tepesi dizisi bir çok  reklam  yaptı. Hali ile izleyicinin ilgisini de çekti. 23 Kasım 2018 Cuma gününden  itibaren hafta içi her cuma günü yayınlanacak olan dizinin bakalım  reytingleri nasıl olacak. Merak ile beklemekteyiz. Dizinin oyuncu kadrosunda Zerrin Tekindor, Aybüke Pusat, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu ,Kaan Taşaner, Boran Kuzum, Leyla Tanlar, Mustafa Mert Koç  gibi  bir çoğu  bilindik oyuncu yer alıyor. 

Bu oyuncular  arasında özellikle Müslüm filminde Muhterem Nur’u canlandırmış olan Zerrin Tekindor hafızalara adeta kazındı.  Bu yüzden Müslüm filmini seyreden herkes Şahin Tepesi dizisinin tanıtımlarında Zerrin Tekindor’u görünce iyice merak etti.Acaba bu dizideki rolü  ne? Acaba nasıl  bir performansa imza atacak? Diye merak edildi. Ayrıca Zerrin Tekindor gerçekte kimdir diye  de bir çok soru akıllara düştü. 

Zerrin Tekindor bu dizide Tuna Akdor’a isimli bir kadını  canlandırıyor. Tuna Akdora 40 küsür yaşlardadır. Çok  başarılı, tutkulu ve hırs dolu bir kadındır. Kozmetik sektöründe nam salmış  bir holdingin sahibidir. Tuna Akdora’yı büyüten kişinin ismi Mithat  Şahin’dir. Çünkü Tuna küçükken anne ve babasını yitirmiştir. Evlidir ve kocası  Demir’i çok  sevmekte, kimse ile paylaşılmamaktadır. Ve çocuklarını da çok  sever, onları  herşeyden  ve herkesten koruma hissine sahiptir. Kocası Demir’i çok kıskanır. Çok güçlü bir kadındır. Güçlü olmayı seven bir kadındır. Tuna  mükkemel bir annedir. Zaten kocası Demir’de ona aşık olmamıştır. Tuna ona yoğun  ilgi gösterince  o da Tuna’nın böyle başarılı  bir iş kadını olmasını, güçlü olmasını ve çocuklarına harika annelik yapıyor  olmasını  beğenmiştir. Ama Tuna  kocasını deliler gibi sevmektedir.

Peki Zerrin Tekindor kimdir? 5 Ağustos 1964 yılında Burhaniye’de doğmuştur. Tiyatro  ve dizi oyuncusudur aynı zamanda bir ressamdır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Boyu 1.68 cm’dir, kilosu 55’tir. Burcu aslandır. Hira adında bir oğlu vardır eski eşi Çetin Tekindor’dan. Akıllara Yaprak Dökümü’ndeki matmazel karakterine sağladığı  uyum ile kazınmıştır. Hem tiyatro, hem dizi, hem de film projelerinde yer almıştır. Ve son derece başarılı olmuştur. Son dizisi Şahin Tepesi’ndeki performansı nasıl olacak merak konusu oldu doğrusu.