Yeni Dizi Şahin Tepesi’ndeki Melek Kimdir?


Güncelleme: 25 Kasım 2018 : 09:04
0

Atv’de her hafta içi cuma günü saat tam 20.00’da çıkacak olan Şahin Tepesi dizisi oyuncuları çok iddialı. Herkes merakla hangi oyuncunun hangi rol ile ortaya çılacağını merak ediyordu. Daha önceki yazıda dizinin Tuna Akdora’sı olan Zerrin Tekindor’u anlatmıştım. Bu yazıda ise dizide Melek Özden’i canlandıran Ebru Özkan kimdir, nerelidir,yaşı  kaçtır,daha önce nerelerde oynadı,evli midir, çocukları var mıdır,asıl mesleği nedir,neleri yapmaktan hoşlanır, neleri yapmaktan hoşlanmaz gibi soru işaretlerini gidereceğim.

Melek Özden tıpkı Tuna Akdora gibi 40’lı yaşlarına merdiven dayamış. Daha önce Tuna Akdora’nın kocası Demir’i sevmiştir ama o onun gençlik yıllarındaki aşkı olarak kalmıştır. O evden Tuna Akdora’nın oyununa gelerek hiçbir suçu yokken babası Mithat Şahin tarafından konulmuş ve babası onu mirastan da men etmiştir. O ise evlenmiş  iki çocuğu olmuştur. Mücadeleci bir ruha sahip olan bir kadındır. Ama sessiz sakin görünümü de vardır.

Yeni Dizi Şahin Tepesi’nin Tuna Akdora’sı Kimdir?

Kocası vefat etmiştir. O da Izmır ‘de iki çocuğu ile  beraber yaşam mücadelesi vermektedir ve borçlarını ödemeye çalışmaktadır. Melek çok çalışkan bir kadındır durmadan yorulmadan didinip çalışır.

Babası Mithat Şahin onu mirastan red etmiş ancak ölmeden evvel vasiyetini değiştirip  kızı Melek’e de mirasından pay bıraktığını belirtmiştir. Melek sakin bir şekilde karşılasa da bu durumu en az Tuna kadar şaşkınlık içinde duymuştur. Bakalım  Melek bizi diğer yeni bölümlerde nasıl sürprizler ile ataklar ile karşılayacak. Izleyip göreceğiz.

Ebru Özkan,Şahin Tepesi dizisinin Melek isimli oyuncusudur.  Yaşı 40 olan güzel oyuncu  18 Kasım 1978 yılında doğmuştur. Ankara’da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’ni bitiren başarılı oyuncu oyunculuk kariyerine çok ufak yaşlarda girmiştir. Ayrıca modellikte yapmıştır. En fazla tanınmaya başladığı  proje Hanım’ın Çiftliği dizisindeki Halide karakterine can  vermesi ile oluşmuştur.

Boyu 1.73 cm kilosu ise 55 olan oyuncu düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 2016 yılında Ertan Saban ile evlenmiş ve bir kızları olmuştur. Daha önce Paramparça, Anneler ile Kızlar, Kara Inci,Gözyaşı Çetesi,Güldünya ,Kabuslar Evi:Bir Kış Masası gibi projelerde boy gösteren başarılı bir oyuncudur .Şimdi de Şahin Tepesi dizisinde oynamaktadır.