Şahin Tepesi Verda Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 24 Kasım 2018 : 19:15
0

Hafta içi her cuma günü atv kanalında saat 20.00’da yayınlanmaya başlayan Şahin Tepesi dizisinin kadrosu merak konusu oldu. Daha önce Tuna Akdora( Zerrin Tekindor) ve Melek Özden( Ebru Özkan) kimdir ve rolleri nelerdir, daha önce nerede oynadılar? ve özel hayatları hakkında bilgiler vermiştik. Şimdi ise, Şahin Tepesi’nde oynayan Verda karakteri kimdir, rolü nedir,ilerleyen bölümlerde ne gibi tavır ve tutumları olacak onları açıklayacağız. Verda karakterine hayat veren oyuncunun kim olduğunu, özel hayatını, yaşını, daha önce nerelerde oynadığını,kilosunu,boyunu,asıl mesleğini vs.açıklayacağız.

Verda Melek Özden’in kızıdır. Güzel bir kızdır ancak güncelliğini ortaya çıkarmak istemeyen biridir. Babası hayatını kaybetmiştir. Erkek kardeşi ve annesi ile yaşamını sürdürmektedir. Kimya Mühendisliği okumaktadır ve son sınıftadır.23 yaşındadır. Aktivist biridir. Zaman zaman bu aktivistliği dolayısı ile hem kendisinin hemde annesinin başını derde sokmaktadır. Verda hayvanları çok sevmekte ve hayvan haklarına çok duyarlı biri olarak bilinmekte. Çok fazla başarlı, oldukça özgüvenli biridir. Hayata karşı dik duruşlu ve hayata karşı nettir. Ruhen olgun bir kızdır babası vefat edince annesi ile beraber bu hayatı göğüsleyip mücadele etmeye başlamıştır. Aynı zamanda oldukça asi ve fazlası ile inatçı bir ruha sahiptir, annesine bu yönleri ile çekmiştir. Tuna Akdora’nın çapkın oğluna aşık olacak ve  çok tutkulu dolu dizgin bir aşka yelken açacaktır. Bakalım Verda yeni bölümlerde ne gibi şeyler yapacak. Aşkını sürdürmeyi mi aşkı için mücadele etmemeyi mi seçecek? izleyip göreceğiz.

Şahin Tepesi’ndeki Verda karakterini oynayan oyuncu Aybüke Pusat’tır. Aybüke Pusat Söz dizisinde Bahar karakteri ile zihinlere kazınmıştır. 20 Mayıs 1995 yılında Ankara’da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuar Bale  Bölümü mezunu olan güzel oyuncu piyano ve dans derslerini de alıp balerin olarak çalışmayı sürdürmüştür. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Isletme bölümü okumuştur. 2014 yılında Elidor Miss Turkey’de 3.olmuş  ve oyuncu olmaya yönelmiştir.

Daha önce Medcezir’de oynadı. Beş Kardeş ve O Hayat Benim’de de oynadı. Şimdi ise Şahin Tepesi dizisinin Verda’sı olarak karşımıza çıkmıştır. Bakalım  başarılı oyunculuk gücünü burada da bizlere yansıtıp tam not alabilecek mi?