O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL 2019’DA NELER YAŞANDI?


Güncelleme: 2 Ocak 2019 : 00:50
0

Acun Ilıcalı’nın sunup hazırladığı O Ses Türkiye programı dün gece yılbaşı özel programıyla ekranlara geldi. Hadise, Seda Sayan, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk’ün jüri koltuğuna oturduğu yarışmada, birbirinden ünlü isimler sahneye çıktı. Sahneye çıkan ünlüler, Demet Özdemir, Can Yaman, Ezgi Eyüboğlu, Aydemir Akbaş, Enis Arıkan, Aslıhan Gürbüz, Beren Gökyıldız, Aytaç Şaşmaz, Bensu Soral, Tarık Ünlüoğlu, Caner Cindoruk, Soner Sivrioğlu, Hazer Armani, Doğu Demirkol, Mehmet Yalçınkaya, Kerem Alışık ve İrem Helvacıoğlu oldu. Hepsi birer şarkı seslendirerek izleyicileri coşturdu. İşte detaylar..

ŞAMPİYONLUĞU HADİSE KAZANDI

Her yılbaşında olduğu gibi bu sene de, jüri üyelerinden birisi şampiyonluğu ele almayı başardı. Gecenin sonunda Seda Sayan ve Hadise son ikiye kaldı. En sonunda, Acun Ilıcalı, şampiyonluğu Hadise’nin kazandığını açıkladı. Böylelikle, yarışmacılar arasında meydana gelecek çapraz düellolarda, Hadise bir kişiyi koruma altına alma hakkı kazandı.

DİKKAT ÇEKEN PERFORMANSLARDAN BAZILARI

ENİS ARIKAN-EVERY WAY THAT I CAN

Jet Sosyete dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Enis Arıkan, Sertab Erener’in “Every way That I Can” şarkısını seslendirdi. Renkli kişiliğiyle de sosyal medyada dikkat çeken oyuncu, üç kişilik bir sahne şovu sergileyerek, seyircilerin isteği üzerine performansını tekrarladı. Ayrıca, tüm jüri üyelerini de döndürmeyi başardı.

EZGİ EYÜBOĞLU-MASUM DEĞİLİZ

Sezen Aksu’nun “Masum Değiliz” adlı parçasını seslendiren Ezgi Eyüboğlu büyüleyici sesiyle izleyicilerden büyük alkış topladı. Jüri üyelerinden, Murat Boz ve Hadise’yi döndürmeyi başardı.

ASLIHAN GÜRBÜZ-ALDATILDIK

Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki kötü kadın “Merve” rolüyle dikkat çeken Aslıhan Gürbüz, Rengin’İn “Aldatıldık” şarkısını seslendirdi. Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve dizideki performansını da beğendiğini eklemeyi ihmal etmeyen, Seda Sayan’ı kendine döndürmeyi başardı.

DEMET ÖZDEMİR-CAN YAMAN

Erkenci Kuş dizisiyle büyük beğeni toplayan Demet Özdemir ve Can Yaman, Serdar Ortaç’ın “Gamzelim” şarkısını karşılıklı düet eşliğinde seslendirdi. Tüm jüri üyelerine döndürmeyi başardılar. Ayrıca her birinin, ikiliyi takımlarına alabilmek için kendi aralarında büyük mücadele vermesi izleyicinin dikkatinden kaçmadı.

ACUN GÖMLEK GİYDİ

Yılbaşı özel programı olması nedeniyle, Acun’un gömlek giymesi dikkatlerden kaçmadı. Jüri üyelerinden, şovmen olan Beyazıt Öztürk’te fırsat buldukça bunu geceyi renklendirecek bir şekilde dile getirdi.