O Ses Türkiye Yılbaşı Konukları Kimler? Hangi Ünlü İsimler Olacak?


Güncelleme: 27 Aralık 2018 : 16:47
0
O Ses Türkiye Yılbaşı Konukları!

TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Acun Ilıcalı’nın sunumuyla Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan’ın jüriliğiyle ekrana gelen şarkı yarışması O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümü bomba konuklarıyla ekrana gelmeye hazırlanıyor.

O Ses Türkiye 2018 Yılbaşı’nda Hangi İsimler Yer Almıştı?

Geçtiğimiz sene yılbaşı özel programına katılan isimler Cenk Tosun, Yılmaz Vural, Erkan Petekkaya, Halil Ergün, Kerem Tunçeri, Defne Samyeli, Pınar Deniz, Gizem Karaca, Ceyda Düvenci & Bülent Şakrak ve Tolga Sarıtaş gibi ünlü isimler olmuştu. Ancak bu kez yani 2019’a girerken de muhteşem isimler ekrandaki yerini alacak…

O Ses Türkiye 2019’a Girerken Hangi İsimleri Ağırlayacak?

Bu sene de popüler pek çok ismin yer alacağı uzun süredir konuşulanlar arkasındaydı. Seyircinin gönlünde taht kuran ve bu yılbaşında sahnede yer alacak ünlü isimler Aslıhan Gürbüz, Kerem Alışık, Demet Özdemir, Can Yaman, Miray Daner, Boran Kuzum, Enis Arıkan, Bensu Soral, Kubilay Aka, Aytaç Şaşmaz, Berkay Ateş, Beren Gökyıldız ve İrem Helvacıoğlu gibi isimler olacak.

Ancak yeni isimler de dahil olursa haberimizde yer vereceğiz. Şimdilik hakkında bilgi sahibi olduğumuz isimler bu oyuncular oldu.