MasterChef Türkiye’ye Kim veda etti? Son Bölümde Neler Yaşandı?


Güncelleme: 21 Kasım 2018 : 13:38
0

MasterChef Türkiye programının dün akşam yayınlanan bölümünde yine bir eleme heyecanı yaşandı. TV8 ekranlarının büyük beğeni ile izlenen yemek programı MasterChef Türkiye’ye bu hafta kim veda etti?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesi elde eden MasterChef programında heyecanlı anlar yaşandı.

MasterChef Türkiye jürisi yine yarışmacılara birbirinden zor anlar yaşattı.

ÜNLÜ İSİMLERE YEMEK YAPTILAR

Programın, dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar O Ses Türkiye stüdyolarına giderek ünlü isimlere yemek yaptı.

O Ses Türkiye programının yapımcısı Acun Ilıcalı ve jüri üyeleri Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Hadise, Seda Sayan için hünerlerini sergileyen MasterChef Türkiye yarışmacılarından kazanan hangi takım oldu?

MASTERCHEF, O SES’E MİSAFİR

O Ses Türkiye jürisinin Fransız mutfağından örneklerin sergilendiği yemekleri tatmalarının ardından mavi takım ve kırmızı takımı oyladı.

Ünlü isimlerin verdiği oylarla MasterChef Türkiye yarışmasının son bölümünün kazananı Burcu’nun kaptanlık yaptığı mavi takım oldu.

O SES JÜRİSİ KİMİ SEÇTİ?

Mavi takımın kendilerini korumaya almalarının ardından kırmızı takımda elenecek ismi bulmadan önce bir dokunulmazlık oyunu oynandı.

DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Meltem, Uğur ve Mehmet’in oynadıkları dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan iç pilav ve irmik helvası yapmaları istendi.

Dokunulmazlık oyununun sonucunda ise yarışmayı kazarak dokunulmazlık kazanan isim Mehmet oldu.

KİM VEDA ETTİ?

Geçtiğimiz gün eleme adayı olan Esra ile birlikte Uğur ve Meltem’in son kez yemeklerini jüriye beğendirmek için mutfaklarının başına geçti. Jürinin üç isim arasında yaptığı değerlendirme sonucu MasterChef Türkiye yarışmasına veda eden isim Esra oldu.

FİNALE SAYILI HAFTALAR KALDI

Bakalım önümüzdeki hafta MasterChef Türkiye programında neler yaşanacak?

Yarışmacı sayılarının giderek azalmasıyla programının heyecanı da katlanarak artmaya devam ediyor.

ZORLU JÜRİ

MasterChef Türkiye jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu yarışmacıları zorlamaya devam edecek mi?

Finale sayılı haftalar kalan yarışmanın kazananı kim olacak?