O SES TÜRKİYE 2019 YILBAŞI ÖZEL YARIŞMACILARI BELLİ OLDU


Güncelleme: 25 Aralık 2018 : 03:08
0

2011 yılından bu yana Acun Ilıcalı’nın sunup hazırladığı, Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Hadise ve Seda Sayan’ın jüri koltuğuna oturduğu “O Ses Türkiye” programı, bu senede yılbaşı için özel bir bölümle ekran karşısında olacak. Her yılbaşında ünlü isimlerin yarışmacı olarak sahne aldığı, programın 2018-2019 bölümü için belirlediği isimler açıklandı. İşte o isimler..

JÜRİ KARŞISINA ÇIKACAK ÜNLÜLER

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde, “Erkenci Kuş” dizisiyle adlarını duyuran, Demet Özdemir ve Can Yaman jüri karşısına çıkacak isimler arasında geliyor. Ayrıca, “Bir Litre Gözyaşı” dizisindeki “Cihan” rolüyle izleyici kitlesini artıran Miray Daner’in de programda yer alacağı söyleniyor. En son “Çukur” dizisinde oynayan Berkay Ateş’in de yarışmada yer alacağı biliniyor. Diğer iki ismin de, Bensu Soral ve Boran Kuzum olduğu iddia ediliyor. Şimdi bu ünlüler kimdir? Kısaca açıklayalım.

DEMET ÖZDEMİR

26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli’nde dünyaya gözlerini açtı. Liseyi bitirdikten sonra Şahika Tekand’da dans ve tiyatro dersleri aldı. Şarkıcı Bengü’nün dans grubundaki kızlardan biriydi. Bir süre sonra“Efes” grubunda dans etti. 2012’de, Pegasus reklamlarıyla tanınan yüz olmaya başladı. Arkasından oyunculuk serüveni geldi. 2013 yılında Fox’da başrolü Ekin Koç işe paylaştığı “Sana Bir Sır Vereceğim” dizisiyle çıkış yaptı. Sonrasında, Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No 309 gibi dizilerde oynadı. Halen Star’da yayınlanan “Erkenci Kuş” dizisinde ” Sanem” karakterini canlandırmaktadır.

CAN YAMAN

3 Kasım 1989 tarihinde İstanbul’da doğdu. Liseyi İtalyan Lisesi’nde, lisansını da Yeditepe Üniversitesi Hukuk bölümünde tamamladı. Oyunculuk eğitimini “Cüneyt Savıl”dan aldı. İlk oyunculuk deneyimi 2014 yılında Star’da yayınlanan “Gönül İşleri” dizisi oldu. Sonrasında, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik gibi dizilerde rol aldı. Başrolü Demet Özdemir ile paylaştığı ve Star’da yayınlamakta olan “Erkenci Kuş” dizisinde “Can” karakterini canlandırmaktadır.

MİRAY DANER

Küçük yaşına rağmen, hızlı bir yükseliş gösteren Miray Daner, 5 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Lise eğitimini Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümünde tamamladı. Oyunculuk kariyerine bir zamanlar Fox’da yayınlanan “Bez Bebek” dizisiyle başladı. Daha sonra “Papatyam” dizisinde Metin Akpınar ile beraber 4 yıl boyunca aralıksız rol aldı. Bu diziden sonra, mesleki anlamda oyunculuk yolunda ilerlemeye karar verdi. 2013-2015 döneminde genç kitlelerce büyük ilgi gören “Med Cezir” dizisinde, Serenay Sarıkaya’nın hayat verdiği “Mira” karakterinin kardeşi “Beren rolünü oynadı. Ardından büyük çıkış yaptığı ve başrolleri Bergüzar Korel, Halit Ergenç’le paylaştığı Kanal d’de yayımlanan “Vatanım Sensin” dizisi geldi. Şu anda Kanal d’de ekrana gelen “Bir Litre Gözyaşı” adlı dizide “Cihan” karakteriyle büyük beğeni toplamaktadır.

BERKAY ATEŞ

2016 yılında Star’da ekrana gelen “Anne” dizisindeki “Cengiz” rolüyle ilgiyi üzerine çeken Berkay Ateş, 19 Şubat 1987’de İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Anne dizisinden sonra, Kanal d’de ekrana gelen “Gülizar” dizisinde, “Fettah” rolüne hayat verdi. Ardından, günümüzde sevilen dizilerden biri olan “Çukur”un kadrosuna girdi. Ayrıca 2015 senesinde, başrolü Mehmet Özgür ile paylaştığı “Abluka filmiyle 22.Altın Koza Film Festivali’nde, “Umut Veren Genç Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

BENSU SORAL

Ablası Hande Soral gibi oyuncu olan Bensu Soral, 23 Mart 1991’de Bursa’da dünyaya gözlerini açtı. Liseyi İnegol Lisesi’nde tamamladıktan sonra, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde grafik alanında aldı. Ablasının desteğiyle oyunculuk serüveni başladı. İlk oyunculuk deneyimi “Yol Ayrımı” dizisi oldu. Arkasından, “Boynu Bükükler” isimli gençlik dizisi geldi. 2015’de Star’da ekrana gelen “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde başrollerden biri olan, “Aslı Metiner” karakterine hayat verdi. En büyük çıkışını ise 2016-2017 döneminde Show’da yayınlanan “İçerde” dizisindeki “Melek“ karakteriyle yaptı.

BORAN KUZUM

Vatanım Sensin dizisindeki “Leon” karakteriyle tanınan Boran Kuzum, 1 Ekim 1992’de Ankara’da doğdu. Lisans eğitimini, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü, Tiyatro Ana Sanat Dalı’nda amamladı. Oyunculuk kariyerine 2015 yılında Atv’de yayınlanan “Analar ve Anneler” dizisiyle adım attı. Bu dizi bittikten sonra, 2016’da “Muhteşem Yüzyıl: Kösem “dizisinde “1.Mustafa” karakterini oynadı. En büyük çıkışını ise, Taylan Biraderler’in yönettiği ve Milli Mücadele dönemini detaylarıyla anlatan “Vatanım Sensin” isimli diziyle yaptı.