ÇOCUKLAR DUYMASIN YILBAŞI ÖZEL BÖLÜMÜNE HANGİ ÜNLÜ KONUK OLACAK?


Güncelleme: 28 Aralık 2018 : 02:59
0

Başrollerinde Pınar Altuğ Atacan, Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan gibi oyuncuların yer aldığı Çocuklar Duymasın pazartesi akşamı yılbaşı özel bölümüyle ekrana geliyor. Ancak yeni yıla girerken sürpriz bir isim diziye konuk oluyor. İşte detaylar..

HER YILBAŞI ÖZEL BİR BÖLÜM HAZIRLANIYOR

2002 yılından bu yana devam eden ve reytingleri elden bırakmayan dizi, her yılbaşına özel bir bölümle izleyicinin karşısındaki yerini alıyordu. Geçen seneki yılbaşı bölümünde, Meltem ve Haluk boşanma arifesindeydi. Mahkeme kararıyla aynı evi paylaşmak zorunda olduklarından, iki ayrı kutlama gerçekleştirmişlerdi. Bu sene de, ekip boş durmuyor. Bomba gibi eğlenceli bir bölümle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

EN İYİ PARTİ BENİMKİ OLACAK REKABETİ VAR

Fragmana bakıldığında, herkesin parti hazırlığında olduğu dikkat çekiyor. Gönül ve Tuna evlerinde sürpriz bir parti organize ediyor. Gönül kendi düzenleyeceği partinin hiçbir partiye benzemeyeceğini eklemeyi de ihmal etmiyor. Ancak Meltem ve Haluk’un dünürü olan Sultan’da asıl partinin kendi evlerinde olacağını iddia ediyor. Böylelikle karakterler arasında da rekabet kızışıyor. En iyi partiyi düzenlemek için tüm imkânlarını seferber ettikleri anlaşılıyor.

ÜNLÜ BİR İSİM SAHNEYE ÇIKIYOR

Fragmanı izlediğimizde ünlü bir isim şarkı söylerken göze çarpıyor. Ankaralı Coşkun dizinin bu bölümünde konuk oyuncu olarak yerini alıyor ve yeni yıla girerken herkesi coşturduğu görülüyor. Hem Gönüllerin hem de Sultanların evinde iki ayrı kutlama kendini gösteriyor. Meltem ve Haluk’un da aynı gece iki yere birden gitmesi dikkatten kaçmıyor. Ayrıca “Kükrek Kadriye” karakterine hayat veren Suzan Kardeş’ de şarkılarıyla eşlik ederek geceyi daha da eğlenceli bir hale getiriyor. Ayrıca, fragmanda, Şükrü’nün kahvede otururken birine “Suzan Kardeş sizin kardeşiniz mi” sorarak atıfta bulunuyor.

31 ARALIK 2018 SAAT 20.00’DE KANAL D’DE

Bu eğlence dolu bölümün detayları için 31 Aralık 2018 pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal d ekranındaki yerinizi almayı unutmayın. Kimin partisi daha iyi ve coşkulu olmuş yılbaşı akşamı anlaşılacak. Bölüm bittikten sonra detayları da bir sonraki yazımızda paylaşacağız.