O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL 2019’A 5 ÜNLÜ İSİM DAHA!


Güncelleme: 26 Aralık 2018 : 02:58
0

Geçen seferki yazıda, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında yarışacak ünlüleri açıklamıştık. Ancak elde ettiğimiz bilgilere göre, yarışmaya katılacak  isimlere 5 kişi daha eklendi. İşte o isimler..

YILBAŞINDA JÜRİ KARŞISINA ÇIKACAK ÜNLÜLER

2016 yılında, “Anne” dizisiyle büyük bir üne kavuşan ve şimdilerde Tv8’de yayınlanan “Kızım” dizisiyle kendini gösteren çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın yarışacağı açıklandı. Ayrıca, Atv’de yayınlanan “Sen Anlat Karadeniz” dizisindeki “Nefes”rolüyle büyük bir üne kavuşan, İrem Helvacıoğlu’nun da yılbaşında, O Ses’e çıkacağı söylendi. Jet Sosyete dizisiyle büyük bir üne kavuşan Enis Arıkan’da o gece yarışmadaki yerini alacak. Bir diğer isim de, Söz dizisindeki “Uzman Çavuş Feyzullah” rolüyle tanınan Aytaç Şaşmaz olacak. Eski sinema oyuncusu ve senarist olarak bilinen Aydemir Akbaş’ında yeni yıl da, jüri karşısındaki yerini alacağı bildirildi. Şimdi bu ünlüler kimdir? Kısaca bahsedelim.

BEREN GÖKYILDIZ

2009 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. Halen ilkokuldaki eğitimini sürdürmektedir. Oyunculuğa ilk olarak 2014 yılında Fox’da yayınlanan “Kocamın Ailesi” dizisiyle adım atmıştır. Ancak en büyük çıkışını 2016 yılında, Cansu Dere ve Vahide Perçin’le oynadığı Star’da yayımlanan “Anne” dizisi olmuştur. Şu anda da, Tv8’de devam eden “Kızım” dizisinde Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu ile birlikte rol almaktadır.

İREM HELVACIOĞLU

2 Şubat 1990 tarihinde Almanya’da doğmuştur. Oyunculuğa olan ilgisi nedeniyle Türkiye’ye döndüğünde Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almıştır. İlk oyunculuk deneyimi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi olmuştur. Ardından sırasıyla Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları gibi dizilerde rol almıştır. 2016 yılında No 309 dizisinde canlandırdığı “Pelinsu” karakteriyle ününü artırmıştır. Halen Atv’de izlenme rekorları kıran “Sen Anlat Karadeniz” dizisinde “nefes” karakterini canlandırmaktadır.

ENİS ARIKAN

Eğlenceli karakteriyle tanınan oyuncu, 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimi 1998 yılında Alişan’la oynadığı Aynalı Tahir dizisi olmuştur. Sonrasında, Gülerken Ağladık, Zilyoner, Gurbet Kadını, Kadın İsterse, Genco, Uçurum ve Hayat Ağacı gibi çok sayıda yapımlarda kendini göstermiştir. Ayrıca pek çok tiyatro oyununda da hem oyuncu hem de yönetmen olarak görev yapmıştır. Halen Star’da yayınlanan Jet Sosyete dizisinde oynamaktadır.

AYTAÇ ŞAŞMAZ

Abisi İsmail Ege Şaşmaz gibi oyuncu olan Aytaç Şaşmaz, 1994 senesinde İstanbul’da doğmuştur. Oyunculuğa ilk adımını 2017 senesinde “Kötü Çocuk” filmiyle atmıştır. Halen Star’da yayınlanan “Söz” dizisinde Uzman Çavuş Feyzullah karakterine hayat vermektedir.

AYDEMİR AKBAŞ

Eski sinema oyuncusu Aydemir Akbaş, 25 Şubat 1936’da İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Galatasaray Lisesi’nden mezun olmuştur. Haldun Dormen’in Cep tiyatrosunda perdeci olarak görev yapmıştır. 1969 yılında Gülriz Sururi-Engin Cezzar ve Ortaklar Tiyatrosu’na katılmıştır. Sayısız tiyatro oyunu ve sinema filmlerinde rol almıştır. Yılmaz Güney’le çevirdiği filmler ünlüdür. Bir süre sonra İbrahim Tatlıses ile tanışarak senaryo çalışmaları yapmıştır.