Nöbet Dizisinin Başrollerini Kim Paylaşacak?


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 15:34
0

Nöbet 7/24 filminin yeni sezonda adından sıkça söze ettireceği tahmin edilmektedir. Özellikle Kurtlar Vadisi fanlarının şimdiden bu diziyi merakla beklediği belirtilmesi gereken noktalardandır. Aksiyon, macera ve polisiye kategorilerinden hoşlanan kişilerin muhakkak şans vermesi gereken bu yeni yapımın başrolünde Necati Şaşmaz’ın yer alacağı belirtilmiştir.

Aynı kategoride yer alan dizilerde ve oyunculuklarda Necati Şaşmaz’ın ne derece başarılı bir performans sergilediği net şekilde görülmektedir. Hem ülkemizde hem de birçok Arap ülkesinde bu yeni yapımın merakla beklendiği belirtilmesi gereken hususlardandır. Saygın Soysal ve Tuncay Beyazıt’ın da yer aldığı projenin başarılı olacağı şimdiden dile getirilen hususlardandır.

Yapım Hangi Firma Tarafından Üstlenilecektir?

Oyuncuların sergilemiş olduğu performans kadar yapımın hangi firma tarafından üstlenileceği de büyük önem arz eder. Nöbet 7/24 dizisinin Pana film tarafından yürütüleceği ve yayınlanacağı belirtilmiştir. Özellikle oyuncuların performanslarını destekleyen ve teşvik eden yapısı ile dikkat çeken bu yapım ekibinin diziden oldukça umutlu olduğu dile getirilmiştir. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ile alakalı net bir açıklama yapılmamıştır.