ÇUKUR DİZİSİNDE ŞOK AYRILIK!


Güncelleme: 8 Mayıs 2019 : 04:08
0
Çukur Ayrılık

Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin ön planda olduğu ve pazartesi akşamları Show’da yayınlanan Çukur dizisinde bir ayrılık daha yaşandı. İşte detaylar…

ŞENOL ARTIK YOK!

Geçtiğimiz aylarda Çukur dizisinin kadrosunda kendine yer bulan Erman Cihan “Şenol” karakterini canlandırıyordu. Ancak son yayınlanan bölümde ortadan kaybolarak ekiple yollarını ayırdığı anlaşılıyor. Karakterin dizideki akıbetinin nasıl ilerleyeceği de henüz bilinmiyor. Şimdi Erman Cihan kimdir? Daha önce hangi dizilerde oynadı. Bakalım.

ERMAN CİHAN KİMDİR?

Erman Cihan 1983 yılında dünyaya gelmiştir. Oyuncunun lise yıllarından itibaren oyunculuk mesleğine merak sardığı bilinmektedir. Bu sebeple, lisans eğitimini de Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Ardından özel oyunculuk dersleriyle kendini geliştirmiştir. Sektörde yeni olduğu bilinmesine rağmen pek çok dizide rol almıştır.

OYNADIĞI DİZİLER

Erler filmin yapımcılığını üstlendiği ve 13 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisinde bir dönem oynamıştır. 2010 ve 2015 yılları arasında Stv’de yayınlanan Şefkat Tepe adlı yapımda da kendini göstermiştir. 2015 yılında tarihi bir yapım olan Muhteşem Yüzyıl Kösem’in ekininde yer bulmuştur. 2015 ve 2017 yılları arasında başrolünü Neslihan Atagül ve Burak Özçivit’in paylaştığı Kara Sevda dizisinde oynamıştır. Küçük Gelin, Küçük Kıyamet, Nizama Aldanmış Ruhlar, Sungurlar, Ötesiz İnsanlar ise rol aldığı diğer diziler arasındadır. Oyuncu en son, kanal d de yayınlanan Vatanım Sensin adlı dizide “Arnavut Cezmi” karakterini canlandırmıştır.