Rubato Zamanı Geliyor! Ünlü Müzik Grubu Hangi Kanalda Program Yapmaya Başlıyor?


Güncelleme: 12 Mayıs 2019 : 22:39
0

Farklı tarzları ile son yılların en çok dikkat çeken müzik grupları arasına girmeyi başaran Rubato televizyon ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Rubato Zamanı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Rubato müzik grubunun renkli yorumlarına yer verilecek olan Programın adı Rubato Zamanı. Rubato zamanı programı Ramazan Bayramı’ndan sonraki günlerde Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Rubato grubu birbirinden ünlü konukları ile Show Tv izleyicisine müzik şöleni yaşatmaya geliyor.

Rubato Kimdir?

Rubato grubu usta müzisyenler Fatih Ahıskalı, Göksun Çavdar, Özer Arkun ve Eralp Görgün’den oluşan dört kişilik bir müzik grubudur.

Özer Arkun Kimdir?

Özer Arkun 1973 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 46 yaşında olan ünlü müzisyen 38 yılıdır keman çalmaktadır.

2010 yılında ilk solo albümü Cello & Me’yi çıkarmış sonra da Rubato grubuna katılmıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi Çalgı Eğitim Bölümü mezunudur.

Fatih Ahıskalı Kimdir?

Fatih Ahıskalı 1976 yılında Antalya’da dünyaya geldi. 43 yaşındaki ünlü müzisyen 14 yaşında müziğe başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Bölümü’nden mezun olarak eğitim hayatını tamamladı.

007 yılında Sezen Aksu ile sahneye çıkmıştı, 2013 yılında Rubato isimli bir albüm çıkarttı. Fatih Ahıskalı buzuki, cümbüş, perdesiz gitar, akustik ve elektrik gitar çalabilmektedir. Ünlü şarkıcı Sıla’nın şarkılarında imzası vardır.

Göksun Çavdar Kimdir?

Göksun Çavdar Türk klarnet ustası olarak tanınmaktadır. 1974 yılında Fransa’da doğmuştuır ve 35 yaşındadır.

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Pek çok isme albüm kayıtlarında eşlik eden Göksün Çavdar sayısız pop sanatçısı ile çalışmıştır.

15 yıldır Devlet Modern Folk Topluluğunda görev almaktadır. 2010 da ise Livaneli Şarkıları albümü çıkarmıştır.

Eralp Görgün Kimdir?

Eralp Görgün oldukça yetenekli bir bas gitar ustasıdır. Eşref vakti ve Kawoon grubunda da çalmıştır. Bir çok kez Sibel Can ile sahneye çıkmıştır.

Rubato Ne Demek?

Rubato kelimesinin anlamı bir eserin içinde belli bölümleri, ritminden arındırarak içinden geldiği gibi icra etmek. Rubato grubu “Biz içimizdeki şefi takip ediyoruz çalarken, dördümüz tek kişi gibi çalıyoruz” diyerek neden kendilerine bu ismi verdiklerini açıklıyor.