Meryem Uzerli(Suzi) EDHO’dan Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 21 Ağustos 2017 : 15:58
2

Meryem Uzerli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan neden ayrıldı? Suzi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da neden yok? Suzi diziden neden ayrıldı? Meryem Uzerli EDHO’da neden yok?

Atv ekranlarında üçüncü sezon onayını alan ve üçüncü sezonuyla ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde şok bir gelişme yaşandı.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. Sezon Nerede Çekiliyor? EDHO 3. Sezon Dizi Seti Nerede? <<<tıklayınız


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine ikinci sezonda Rus ajanı Suzi olarak giren Meryem Uzerli‘nin yeni sezonda dizide olmayacağı açıklandı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini canlandıran ancak ardından tükenmişlik sendromuna yakalanarak ani bir kararla diziden ayrılmıştı. Daha sonra bazı dizi projelerinde yer alsa da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki performansı ile çok beğenilmişti.

Yaz sezonunun başlamasıyla ünlü oyuncu birçok dizi teklifi almaya başladı. Sekiz dizi projesi olduğunu söyleyen ünlü oyuncu içlerinden birisini seçeceğini ve Ocak ayında ekranlarda olacağını söyledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Suzi rolü için İstanbul, Almanya arasında sürekli mekik dokuyan ünlü oyuncu Ocak ayına kadar dinlenecek. Ardından oldukça yoğun bir temponun içine girerek bir dizide başrol oynayacak.

Suzi karakterinin diziden ayrılması izleyicileri de üzecek gibi görünüyor. Çünkü Meryem Uzerli‘nin canlandırdığı karakter hem sevenleri hem de dizinin izleyicileri tarafından büyük beğeni toplamıştı. Daha önce bu tarz bir rolle ekran karşısında olmayan oyuncu performansı ile de adından söz ettirmişti.

Sizce Suzi tekrar diziye dönmeli mi? Meryem Uzerli’yi tekrar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde görmek istiyor musunuz? Yoksa ünlü oyuncu başka bir projede mi yer almalı? Düşüncelerinizi bekliyoruz.

2 YORUMLAR

Comments are closed.