Leke Dizisindeki Cem Yenilmez (Burak Sevinç) Kimdir?


Güncelleme: 1 Mayıs 2019 : 17:54
0
buraksevinc-melissezen-leke

O Leke isimli dizinin kırılgan başarılı ama bir o kadar güçlü genç iş insanı Cem Yenilmez isimli karakteri. Gerçek yaşamdaki ismiyle Burak Sevinç. Her ne kadar bu dizi ile yıldızı parlasa da aslında daha önce başka dizilerde de kendisini görmüştük.

Dilerseniz kendisini daha yakından tanıyalım.

Kaç Yaşında Kariyeri Nasıl İlerledi?

Burak Sevinç  1Nisan 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Köken olarak  Zonguldak kentlidir. Yıldız Teknik Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları bölümünden mezun olmuştur. 2012 yılında rol aldığı Babam İçin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan bir oyuncudur. Burak Sevinç kanun,keman ud  ve gitar çalıyor. Bir süre kendisi Enbe Orkestrası’nda profesyonel olarak müzisyenlik yapan çok yönlü bir sanatçıdır.

Burak Sevinç’in rol aldığı diziler ve filmler:

Kendisinin bugünden geriye doğru oynadığı dizi ve filmler kronolojik olarak aşağıda verildiği biçimdedir.

2019 – Leke (Cem) (TV Dizisi)
2017 – Söz (Fethi) (TV Dizisi)
2017 – Mahalle (Sinema Filmi)
2016 – Dönerse Senindir (Sinema Filmi)
2016 – Altınsoylar (Oğuz) (TV Dizisi)
2015 – Evli ve Öfkeli (Cihan) (TV Dizisi)
2013 – Ben Onu Çok Sevdim (Hasan) (TV Dizisi)
2013-2015 – Kurtlar Vadisi Pusu (Timur) (TV Dizisi)
2013 – Merhaba Hayat (TV Dizisi)
2012 – Yol Ayrımı (Yusuf) (TV Dizisi)
2012 – Babam İçin (TV Dizisi)

Kendisinin fiziksel özelliklerinden de bahsetmek gerekir ise şunlar söylenebilir: Burak Sevinç,Koç burcu olup 1.88 metre boyunda,80 kilo ağırlığındadır.

Son dönemlerde yıldızı parlayan oyuncu kimi dizilerde müzisyen yönünü de ortaya koymaktadır. Evli ve Öfkeli dizisinde oynadığı Cihan karakteri bunun en belirgin özelliğidir.

Ardı arkası kesilmeden devam eden kariyerinde sürekli olarak bir yükseliş göstermektedir. Son dönemlerin en çok aranan oyuncuları arasında olmasının sebebi oyunculuğunda yer alan performansı ve elbette yakışıklılığıdır.

Cem Yenilmez Kimdir?

Gelelim Burak Sevinç’in oynadığı  karakter olan Cem Yenilmez tam anlamıyla kimdir sorusuna yanıt verelim

Kendinden emin,  itibar sahibi, dikkat çekici,, genç ve bekar bir iş insanı. Marine Marine Holding’in Ceo Yardımcısı. Dışarıdan oldukça mesafeli görünen biri. Duygusallıkla uzaktan yakından bağı olan hiçbir şeyden hoşlanmıyor. Aile tanımına inanmıyor. Aşka inanmıyor. Kadınlara güvenmiyor. Bütün hayatı işi. Cem’in kendine kurduğu bu dünya karşısına Yasemin’in çıkmasıyla alt süt oluyor. Çünkü Yasemin tanıdığı hiçbir kadına benzemiyor ve Cem’in bütün ezberini bozuyor.