Leke Dizisi Hız Kesmiyor


Güncelleme: 30 Nisan 2019 : 23:46
0

Leke dizisi Kanal D tarafından yakın tarihte yayınlanmaya başlayan bir dizi ama kendisine has çok sağlam bir kitle edindi. İnsan buna şaşırmadan edemiyor. Zira çok ünlü olan bir oyuncu yok ve ara sezonda girdi. Karşısında Halka ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi iki dizi var ve bu dizi bu tarzları sevmeyenlere adeta can simidi gibi yetişti.

Dilerseniz 3. bölümde neler oldu onlara bakalım. Leke dizisi sonuçta yine hız kesmedi.

3. Bölümde Yaşananlar

Cem buluşma yerine geldiği halde eskiden yaşadığı bir olay aklına geldiği için Yasemin ile buluşmaz ve Yasemin bu duruma çok kırılıp soluğu kardeşinin yanında alır.Kardeşi Cem’i çok sevmektedir. Ama o bile Yasemin kırgınlığını engelleyemez. Bu arada kötü alışkanlıkları olan Arda yine gözaltına alınır. Bu arada can dostu ile konuşan Cem yaptığı hatanın farkına varır ve kendisini Yasemine affettirmek için evine çiçek götürür ama Birkan komiser bunu engeller. Bu arada kendisi CEO olmak isteyen Mehmet ve Pelin’in eline güçlü bir koz geçmiştir ve bunu kullanmaya karar verirler.

Bu arada herkes Belkıs yani Cem ve Arda’nın annesinin neden geldiğini merak etmektedir. Gerçek amacını merak edenler arasında gençlerin halası da vardır. Bu arada Cem Yasemine kendi duygularını anlatır. Yasemin bu konuşmalardan son derece etkilenir. Cem Murat’ın kendisine yazdığı mektubu gösterir. Yasemin bundan da çok etkilenir ve ilişkileri yeni bir sürece girer. Üçü birlikte akşam yemeği yer ve sonra Murat onları evlerine bırakır. Her ikisi de çok mutludur.

Bu arada Şirin’in gittiği etkinlikte olay çıkar. Silahlı kişiler bulundukları ortamı basar. Şirin bundan çok etkilenir. Yaptığı işi bırakmak ister.

Mehmet Arda’nın durumunu bildiğini ima eden bir konuşmayı Cem’e ifade eder ve CEO olamayacağını söyler ve teklif gelir ise reddetmesi gerektiğini söyler Bu arada yapılan toplantıda kendisi kardeşinin madde bağımlısı olduğunu söyleyerek kendisi olayı herkesin önünde açıklar. Zira Mehmet’in ne yapmaya çalıştığını öğrenmiştir.

Ve dizinin final sahnesinde Şirin dayak yemiş bir şekilde Yaseminin kapısını çalar. Bakalım yeni bölümde neler olacak. Yasemin Şirini affedecek mi. Komiser Yasemine olan aşkında nasıl adımlar atacak. İzleyip göreceğiz.