Leke Dizisinde Yönetmen Değişikliği!


Güncelleme: 13 Mayıs 2019 : 18:57
0
Leke

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Tims&B yapımcılığında ekranlara gelen, başrollerini Burak Sevinç, Melis Sezen, Mehmet Bozdoğan, Selen Uçer ve Tuğçe Açıkgöz gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Leke’de yönetmen değişikliği yaşandı. Yeni yönetmen kim oldu? İşte detaylar..

Leke 5.Bölümde Neler Yaşanacak?

Yasemin, Fischer’dan duyduklarıyla şoke olur. Aynı anlarda otele Cem ve Mehmet gelir. Yasemin, Cem’e yaşadıklarını anlatacak mı?

Birkan, Serpil’in odasına ve Yasemin’in masasına dinleme cihazı yerleştirir. Yasemin; Serpil’e, Fischer’la olan toplantının hesabını sorduğunda Birkan her şeyi duyar. Birkan’ın, Serpil’le yüzleşmesi nasıl geçecek?

Mehmet’in, Yasemin ve Cem’in üzerine oynadığı oyun istediği şekilde ilerlemeye başlamıştır. Bu sırada Marin Marin’de yeni Ceo’nun açıklanacağı gün gelir. Cem, Ceo’luk görevini alabilecek mi?

Belkıs’ın şirketini araştıran Ekber, bulduğu bilgileri Cem’le paylaşır. Cem öğrendikleriyle annesine bir kez defa öfke duyar. Cem, annesi Belkıs’la yüzleşecek mi?

Arda, annesi ve halasının üzerindeki baskıyla kendini ispatlamak için şirketine açılış partisi düzenlemeye karar verir. Parti organizasyonunu Hoyo’ya verir ve gecede Yasemin görev alır. Ferhan ve Cem’i açılışa davet eder. Yasemin’i tekne baskını gecesinden tanıyan Arda büyük bir oyun oynar. Davette, Arda, Cem ve Yasemin bir araya gelir. Cem, Yasemin’in yaşadıklarını öğrenecek mi?

Leke Dizisinin Yeni Yönetmeni Kim Olacak?

Salı günleri ekrana gelen başarılı dizi Leke’nin yönetmenliğini üstlenen Metin Balekoğlu 6.bölüm itibariyle anlaşmalı bir şekilde ayrıldığını açıkladı. Dizinin yeni yönetmeni ise son olarak Gülperi dizisini yöneten Şenol Sönmez olacak.