Leke Dizisine Hangi Ünlü Grup Konuk Oldu?


Güncelleme: 8 Mayıs 2019 : 02:37
0

Kanal D’de yayınlanan ‘Leke’, yeni bölümünde sevilen müzik grubu ‘Kolpa’yı konuk etti. Kanal D’nin yapımını Tims&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen’in paylaştığı dizisi ‘Leke’, 4.yeni bölümünde sevilen müzik grubu ‘Kolpa’yı ağırladı.

Dizinin bu haftaki bölümünde adeta aşk sarhoşu olan Cem, Yasemin’e sevdiği müzik grubu Kolpa ile büyük bir sürpriz yaptı.  Kolpa’nın konserine gidecek olan aşıklar, grubun sevilen şarkısı ‘Gurur Benim Neyime’ ile romantik dakikalar yaşayacak. Leke dizisinde Yasemin Cem sayesinde sıkıntılarla dolu hayatından birazda olsa uzaklaşarak moral topladı. Bu arada ikili arasında yaşanan aşk izleyiciyi büyüledi.

Leke Dizisinin  Son Bölümünde  Neler Yaşandı?

Cem, Yasemin’i kulübe davet eder ona bir sürprizi hazırlığındadır. Aynı kulübe gelen Arda, Yasemin’i tekne baskını gecesinden tanıdığını hatırlar. Şirin’in dayak yemiş halini gören Yasemin çok üzülür fakat ona yardım edemeden Şirin ortadan kaybolur.

Yasemin her şeyden habersiz Birkan’ı, Şirin’i bulması için arar. Yasemin’e takıntısı gittikçe artan Birkan, Serpil’i de devreye sokarak akıl almaz bir plan yapar. Cem, Yasemin ve Murat’ı Ekber’e kahvaltıya götürür. Kahvaltı çıkışında Mehmet, Cem ve Yasemin’i bir arada gördüğüne inanamaz.

Murat, çocuk yetiştirme yurdundan, sevgi evine nakil olur. Nevin ablasından ayrılan Murat, kendisini yapayalnız hisseder. Murat’ın yeni sevgi evine alışmasının zor olacağını bilen Yasemin onu yanına almak ister ama izin alamaz. Cem; Murat’a çok üzülen Yasemin’ e ameliyat için yardım etmek istediğini söyler ama Yasemin’ ben senden para alamayacak kadar çok seviyorum seni’ diyor.  Yasemin evin haciz işlemleri için ek iş ister.  Ek iş için gittiği yerde büyük bir kumpasın içine düşen Yasemin ne yapacak?