Leke 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasemin ile Cem’in Romantik Anları!


Güncelleme: 6 Mayıs 2019 : 13:26
0

Yasemin ile Cem’in Romantik Anlar Yaşıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Leke, kısa sürede beğeni kazandı. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Leke dizisinin merakla beklenen 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanlı bir bölümle Salı akşamı ekrana gelecek olan Leke dizisinin yeni bölüm fragmanında Cem ile Yasemin romantik anlar yaşıyor. İkilinin her bölümde birbirine daha da yakınlaşması tv karşısındaki izleyiciyi memnun ediyor.

Dizisinin  bu haftaki yeni bölümü fragmanı yayınlandı. Salı akşamı Kanal D ekranlarına yayınlanacak olan Leke 4. bölümde Yasemin ile Cem çok mutlular. Aşık olan ikili afallamıştır. Bu durumda bu aşk’ın karşısında olanların işini kolaylaştırmıştır. Şirin’in dayak yemesine neden olan kişi kim bu soruyu araştırılır. Arda ise Abisinin kuyusunu kazmak için uğraşmaya devam eder.

Leke 4. Bölüm 3. fragmanı yayınladı. Fragmanı izlemek için tıklayınız..

LEKE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasemin, Cem’le yüzleşmek için şirkete gider. Yasemin’in kalbini ikinci kez kıran Cem yaptığı hatanın farkına varır. Cem’in, Yasemin’e gönderdiği özür çiçeği de Birkan engeline takılır. Yasemin, Cem’i affedebilecek midir? Emniyette tekne baskını olayı yüzünden köşeye sıkışan Birkan, yeni operasyon için düğmeye basar. Arda yeniden gözaltına alınır. Yasemin de gözaltına alınacak mıdır?

Yasemin’in Cem’le görüşmeme kararı Murat iyi karşılamaz. Yasemin Murat’a  bu durumu bir türlü anlatamaz.  Murat onu dinlemez. Bu sırada Murat’ı ziyarete gittiğinde hiç beklemediği bir misafirle karşılaşır.Belkıs’ın yıllar sonra neden geri döndü bunu araştıramaya kalkan Ferhan’ın Cem ve Yasemin için büyük bir tehlike yaratır. CEO’luk yarışında öne geçmek için uğraşan Mehmet ve Pelin’in,  Cem’e kardeşinin kozu ile saldıracak.

.