Leke Dizisi Yasemin Kimdir? Gerçek Adı Ne? Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 29 Nisan 2019 : 21:51
0
Melis sezen

Kanal D‘nin televizyon ekranlarına hızlı bir giriş yapan Leke dizisi genç oyuncuları ile adından söz ettiriyor.

Kanal D’de Salı akşamları izleyici ile buluşmaya başlayan ve büyük ilgi gören Leke dizisinin 30 Nisan Salı akşamı 3. bölümü ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Ekranlara Hızlı Bir Giriş Yaptı

Kısa sürede dikkatleri üzerine toplayan Leke dizisi genç oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Henüz ilk iki bölümü yayınlanmasına rağmen sosyal medyada büyük ilgi gören dizinin başrol oyuncuları da büyük ilgi gördü. Dizinin en çok dikkat çeken ve merak edilen karakteri ise Yasemin karakterini canlandıran genç oyuncu Melis Sezen.

İşte Leke dizisinde Yasemin karakterine hayat veren Melis Sezen’in hayatı…

Melis Sezen Kimdir?

Leke dizisinin başrol oyuncusu Melis Sezen 2 Aralık 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 1,69 boyunda ve 54 kilo olan genç oyuncu Yay burcu.

Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nden mezun olarak eğitim hayatını tamamlayan Melis Sezen ilk ekran macerasını Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle yaşadı.

Melis Sezen’in Rol Aldığı Diziler

2019 – Leke (Yasemin) (TV Dizisi)
2017 – Siyah İnci (Ebru) (TV Dizisi)
2016 – Hayat Bazen Tatlıdır (Asya) (TV Dizisi)

Rol Aldığı Sinema Filmleri Neler?

2019 – Mucize 2 (Sinema Filmi)
2018 – Şampiyon (Esra) (Sinema Filmi)
2018 – Tilki Yuvası (Sinema Filmi)
2018 – Dünya Hali (Sinema Filmi)

Leke Dizisi

TIMS&B Production yapımcılığında hayata geçirilen Leke dizisinin yapımcı koltuğunda Timur Savcı ve Burak Sağyaşar birlikte oturuyor. Dizinin uygulayıcı yapımcısı ise Banu Gündoğdu.

Senaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı ekranlara hızlı bir giriş yapan Leke dizisinin yönetmenliğini Metin Balekoğlu üstlenmekte. Dizisinin müziklerini ise Cem Yıldız bestelemekte. Görüntü yönetmenliğini Emin Çakır’ın yaptığı dizinin sanat yönetmeni ise Aytaç Çınaroğlu.

Leke Dizisi Oyuncu Kadrosu

Leke dizisinin baş rollerinde; Burak Sevinç (Cem), Melis Sezen (Yasemin), Selen Uçer (Serpil), Mehmet Bozdağan (Birkan), Nail Kırmızıgül (Ekber), Tolga Güleç (Mehmet), Nurinisa Yıldırım (Ferhan), Ferdi Sancar (Meto), Tuğçe Açıkgöz (Şirin), Lale Başar (Belkıs), Selahhattin Paşalı (Arda), Kerim Tuna Kaba (Murat), Yağmur Özbasmacı (Pelin), Ziya Çiçek(Subutay), Serap Öner (Nevin), Aslı Turanlı (Aysun), Mert Asutay (Oktay), Mehmet Avcı (Cevat), Ali Savaşçı (Hakan) rol almakta.