Kızım Dizisi İzleniyor mu? Reytingleri Nasıl? Total – AB Sonuçları


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 18:03
0

Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu, Tugay Mercan, Serhat Teoman, Selin Şekerci, Suna Selen ve Sinem Ünsal gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kızım dizisinin yeni bölümü 30 Kasım Cuma günü TV8’de ekrana geldi. Cuma günkü rakipler içerisinde Kızım nasıl bir izlenme elde etti?

Kızım İzleniyor mu? Reyting Sonuçları Nasıl Geldi?

Kızım zorlu bir günde yayın hayatına devam ediyor diyebiliriz. TV8 ekranlarında Medyapım öncülüğünde yayınlanan dizinin rakipleri ise Show TV’de Gülperi, Kanal D’de Arka Sokaklar, Star TV’de İstanbullu Gelin, TRT 1’de Payitaht Abdülhamid ve ATV ekranlarında Şahin Tepesi oldu.

Sonuçlar nasıl geldi? Cuma gününün zirvesinde kim yer aldı?

Yeni bölümüyle ekrana gelen Kızım dizisi izlendi mi? İzleniyor mu? Reyting oranlarından ne kadar pay alabildi? Kızım dizisi TOTAL grubunda ne kadar izlenme payı aldı? Kızım dizisi AB grubunda ne kadar izlenme payı aldı? Kızım dizisi ABC1 grubunda ne kadar izlenme payı aldı? İşte tüm bu soruların cevaplarını veren reyting sonuçları:

Reyting Sonuçları Nasıl?

11.bölümüyle ekrana gelen dizi Kızım için genel analiz ve reyting sonuçları yarın sabah reytingler açıklandığı an burada olacak, TAKİPTE kalın.

TOTAL

AB

ABC1

Kızım Dizisinin Konusu Ne?

Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir. Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın biraraya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

Kızım Dizisi 11.Bölüm Özet!

Öykü birdenbire annesi olarak karşısına çıkan Asu konusunda şaşkın ve öfkelidir. Kendisini neden terk edip gittiğini ve neden birdenbire çıkıp geri geldiğini merak eden Öykü’nün sorularına karşı Asu hazırlıksız yakalanır.

Cemal ve Asu’nun planları kusursuzca işlerken, Öykü’ye dedesinden gelen gizemli mektup durumları ne yönde değiştirecektir? Bu beklenmedik gelişme Demir’in ne tür adımlar atmasına neden olacaktır?

Öykü ile daha çok vakit geçirmesi gerektiğini düşünen Asu, Öykü’yü kendisiyle birlikte dışarı çıkmaya zorlar ve karşısında Candan’ı bulur. Candan’ın meydan okuyuşuna karşı Asu nasıl karşılık verecektir?

Şimdi de Kızım dizisinin Baba karakteri hakkında fikir sahibi olmak isteyenler haberimizi okuyabilirler.

Kızım Dizisi Demir Kimdir? Buğra Gülsoy Kimdir?