Kızım 32. Yeni Bölüm Fragmanında Neler Oluyor? Candan Demir’e Evet Mi Diyecek?


Güncelleme: 13 Mayıs 2019 : 18:52
0

Her Cuma günü izleyicisini ekrana kilitleyen Tv8’in ilgi ile takip edilen Kızım dizisinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma günü ekrana 32.bölümüyle gelecek olan Kızım dizisi izleyenleri heyecanla cuma gününü bekliyor. Yayınlandığı günde reytinglerde zirveye oynayan dizi yayınlandığı gün izleyenleri gözyaşlarına boğuyor.

Kızım 32. yeni bölüm fragmanı bugün yayınlandı. Yeni fragmanda; Öykü Candan ve Demir’e akşam yemeği hazırlıyor. Yemekte Demir Candan’a evlenme teklif ediyor. Candan “Biz zaten evliyiz” dediğinde Demir ise “Evliyiz ama formaliteden. Ben usulen de istiyorum” diyor. Candan evlilik teklifini kabul ediyor. Bu anlara şahit olan Öykü ve Uğur çok mutlu oluyor.

Tüm bunların ve daha fazlasının yer aldığı 32. bölüm Cuma günü saat 20.00 de Tv8 ekranlarında olacak. İşte Kızım 32. yeni bölüm fragmanı izlemek için tıklayınız..

KIZIM 31. SON BÖLÜM ÖZETİ

Candan, rehin tutulduğu yerden kaçarak Reşat’ın elinden kurtulur. Benzin istasyonuna sığınır. Tam telefon edip kurtulacakken yakalanır. Candan’ı arabaya bindirerek tekrar Öykü ve Sevgi’nin de rehin tutulduğu eve geri getirir. Reşat Candan’a “Bu iş hiç hoş olmadı” der.

Candan içeri girdiğinde Öykü telaşla ona sarılır.Candan iyiyi merak etme der ve Öykü’nün yüreğini rahtlatır. olduğunu.Sevgi ne olduğunu sorar. Candan kaçamadım üzgünüm der. Sevgi panik haline ne yapacağını sorar. Candan “bilmiyorum” der. Bu sırada Demir, onların bulunduğu eve gelir. Bu sırada babasını gören Öykü ona doğru koşar ve babasına sarılır. Candan da Demir’e onu burada bırakmayacaklarını söylese de Demir cebinden arabanın anahtarını verir. Öykü adamların kötü olduğunu ve “ya sana bir şey yaparlarsa” der. Demir “Bana bir şey yapamazlar. Ben demir adamım. Bana bir şey yapamazlar merak etme” diyerek Öykü’yü teselli etmeye çalışır.