Kızım 29.Bölüm Fragmanında Neler Oluyor?


Güncelleme: 28 Nisan 2019 : 11:41
0
Kızım 29. Bölüm Fragmanı

Her Cuma günü izleyicisini ekrana kilitleyen Tv8’in ilgi ile takip edilen Kızım dizisinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma günü ekrana 29.bölümüyle gelecek olan Kızım dizisi izleyenleri heyecanla cuma gününü bekliyor. Yayınlandığı günde reytinglerde zirveye oynayan dizi her Cuma akşamı izleyenleri gözyaşlarına boğuyor. Duygusal anların yoğun olduğu dram dizisi 29 Bölümü ile de takipçilerine farklı bir bölüm yaşatacak gibi görünüyor.

Yeni bölümde  Öykünün 3 fedaisi gibi olan Demir, Cemal ve Uğur’ un eğlenceli anları ve Öykünün mutluluğu gözlerden kaçmıyor. Geçtiğimiz bölümlerin aksine gelecek bölümde dizide bahar rüzgarları esiyor gibi gözüküyor. Fakat Candan ile Demir’in arasının bozulması ve gündeme bomba gibi düşen boşanma haberi ortalığı karıştıracak gibi gözüküyor.  Tüm bunların ve daha fazlasının yer aldığı 29. bölüm Cuma günü saat 20.00 de Tv8 ekranlarında olacak.

Kızım 29.Bölüm Fragmanı Yayınlandı

 

Kızım Dizisi 28.Bölüm Analizi

Kızım dizisi 28. bölümünde  Cemal’in iliğini alan Öykü’nün artık iki amcası olmuştur. Demir’in hayatını kurtaran Cemal’in Öyküye de  ilik vermesi ikilinin arasındaki buzları eritmiş. Demir Cemalle artık minnet borçlu olmuştur. Öykü ile Candan evdeyken evin ateşe verilmesi Ahmet’in adamları tarafından herkesi telaşa sokar. Büyük bir bela ile uğraşan Demir ile Cemal’in başı  yine büyük beladadır. 28.bölümü ile izleyiciyi hem duygulandıran hem de yürekleri ağza getiren dizinin 29. Bölüm fragmanı izleyicisi tarafından merakla beklenmekte.

Kızım Dizisi  Konusu

Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır.

Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öyküyle yaşamayı  hiç istememektedir. Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı saklandığıdır. Öykü bu sırrı ile mücadele etmeye çalışacaktır.Küçük yaşta bir kızın hayatını anlatan kızım dizisi kısa sürede büyük bir ilgi gördü.