Kızım 31. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Öldü Mü?


Güncelleme: 6 Mayıs 2019 : 14:24
0

Kızım fragmanı dizinin birçok izleyicisi tarafından merak ediliyor. Kızım 31. yeni bölüm fragmanı dün ekrana geldi. TV8’in sevilen dizisinin yeni fragmanında; Öykü Demir’in ona veda ettiği videoyu izliyor. Babasının ortadan yok olması onu derinden sarsıyor ve gözyaşları içerisinde babasının nerede olduğunu soruyor. Candan Demir’den ses seda çıkmasından şüpheleniyor ve o an ne olduğunu Cemal’e soruyor. Cemal acı haberi veriyor ve “Başımız sağolsun Demir’i kaybettik” diyor. Candan bu sözlerin ardından yıkılıyor. İşte Kızım 31. yeni bölüm fragmanı izlemek için tıklayınız.

KIZIM 30. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANIYOR?

Öykü, Candan ve Sevgi evde film gecesi yapar. Bu sırada Demir, Cemal ve Uğur, Ahmet’in peşindedir. Arif, Ahmet’e  depoya baskın olacağını haber verir. Ahmet panikler. Ahmet’in telaşını gören Cemal bu işte bir terslik olduğunu söyler. Ahmet arabasına binip uzaklaşmak için hamle yaptığında Demir, “Ahmet” diye seslenir. Ahmet arabaya binip uzaklaşırken,  Demir de peşine düşüyor.

Ahmet, Demir’den intikam almak için kararlıdır.. Ahmet telefonla birilerini arayarak, evdekileri almaları talimatını verir. Kovalamaca devam ederken Ahmet telefonla Demir’i arar. Demirden peşlerini bırakmalarını ister. Demir peşini bırakmayacağını söyler. Ahmet “Benim peşime düşeceğine git sevdiklerinin peşine düş” der ve telefonu kapatır. Demir bu sözlerin ardından Cemal’e eve dönmesini söyler. Demir, çok telaşlanmıştır. Bu sırada olan bitenden habersiz olan kızlar film arası verir.  Demir ile Cemal eve döndüğünde ise şok olurlar.

REŞAT ZARARINI DEMİR’DEN İSTİYOR!

Öykü babasına ne yapacağını sorar. Reşat, “babanın bana borcu var” der. Bu sırada Reşat Demir’i arar. Reşat Demir’e dün akşamki zararını karşılamasını ondan sonra kızını görebileceğini söyler.Demir’e 24 saat içinde parayı bulacağını söyler.