Kızım Dizisi 14.Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor?


Güncelleme: 21 Aralık 2018 : 21:17
0
Kızım 14.Bölümde Çalan Şarkı!

TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız, Tugay Mercan, Selin Şekerci ve Serhat Teoman gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizide bu hafta da heyecanlı dakikalar yaşanacak. 14.bölümüyle ekrana gelen dizide neler yaşanıyor? İşte özet…

Kızım 14.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşanıyor?

Uğur’un mahkemeye verdiği babalık testi sonucunun sahte olduğunu söylemesi ile Demir’in içine düşen şüphe daha da büyür. Demir bu şüpheden kurtulmayı bir türlü başaramaz ve babalık testi yaptırmaya karar verir. Demir’in bu kararının ne tür sonuçları olacaktır?

Cemal’in karşısına çıkan Demir, kızından uzak durması için Cemal’i uyarır. Cemal Demir’i kışkırtmayı sürdürür. Öfkeyle Cemal’i yere seren Demir, farkında olmadan Cemal’in eline bir koz daha vermiş olur.

Candan, Cemal’in şüphe uyandıran sözlerinin ardından, Demir’in kendisinden sakladığı bir şeyler olduğunu düşünmeye başlamıştır. Demir’le konuşmak isteyen Candan, tatmin edici cevaplara ulaşamaz. Şüphelerini doğrulayan olayların ardından Candan, Cemal’e Demir’in gerçekte kim olduğunu sorar. Cemal, bu fırsatı nasıl değerlendirecektir?

Kızım 14.Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor? Sözleri Nasıl?

Kızım dizisinin bir sahnesinde çalan şarkı seyircinin oldukça beğenisini kazandı. Sahneye de oldukça uyumlu bir şarkı olan bu şarkının ismi “Neyim Var Bugün”dür ve şarkıyı söyleyen isim Nil Karaibrahimgil’dir. Şarkının videosu ve sözleri sizler için hazırladık.

NEYİM VAR BUGÜN

Dedim senin neyin var bugün?
hiç yemedin gülmüyor yüzün
dedi benim yok bir şeyim
yokmuş gibi hiçbir şeyim
dedim bu değil normal halin
bu duruşun fazla narin
dedi yok dedim yok birşeyim
yokmuş gibi hiçbir şeyim

:::NAKARAT:::
Her şeyimsin dedim ona
ben bir şeyler buliym sana
olurum ben senin şeyin
olur musun herbi’ şeyim?x2

neden sesin çıkmıyor bugün
hiç nefesin gelmior bugün
dedi benim yok bişeyim
yokmuş gibi hiç bişeyim
dedim kesin küstün bana
kesin bişey yaptım sana
dedi yok dedim yok bişeyim
yokmuş gibi hiçbişeyim(NAKARAT)

Neyin Var Bugün? x6