Kardeş Çocukları Ümran Kimdir? Ayça Bingöl Hangi Dizilerde Rol Aldı?


Güncelleme: 22 Aralık 2018 : 18:12
0

Yeni senede Star tv ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Kardeş Çocukları dizisi iddialı kadrosu ile dikkat çekiyor.

Star tv iddialı bir proje ile 2019’a girmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Engin Alkan gibi önemli isimlerin yer aldığı Kardeş Çocukları dizisi şimdiden çok konuşulmaya başladı.

Gold Film prodüksiyonluğunda hayata geçen Kardeş Çocukları filminin yönetmenliğini Faruk Teber, senaryo yazarlığını ise Sırma Yanık yapmakta.

İKİ KIZ KARDEŞİN HİKAYESİ

Aynı adama aşık olan Ümran ve Umay adında iki kız kardeşin hikayesi anlatılıyor. Dizide küçük bir köyde zorlu şartlar altında yaşayan Ümran karakterini kim canlandıracak?

Dizide Ümran karakterine Ayça Bingöl hayat veriyor. Ayça Bingöl kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı?

Kardeş Çocukları Ümran kim? Kardeş Çocukları Ümran gerçek adı ne? Kardeş Çocukları Ümran hangi dizilerde oynadı? Ayça Bingöl kim? Ayça Bingöl nereli? Ayça Bingöl kaç yaşında? Ayça Bingöl çocuğu var mı? Ayça Bingöl hangi dizilerde rol aldı? Ayça Bingöl boyu kaç?

AYÇA BİNGÖL KİMDİR?

Ayça Bingöl 1975 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

TİYATRODA KENDİNİ İSPATLADI

1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü`nden mezun olan Bingöl, 1996 yılında Dormen Tiyatrosu’nda profesyonel oyunculuğa başlamış, 1998-2000 yılları arasında da konuk oyuncu olarak Tiyatro Fora’da oynamıştır.

Reklam filmleri, sinema ve dizilerde rol alan, ayrıca seslendirme sanatçılığı yapan Bingöl, Yeditepe Oyuncuları kadrosunda bulunmuştur. 2007-2008 sezonunda Bana Bir Picasso Gerek adlı oyun ile Duru Tiyatro topluluğuna katılmıştır. 2008-2009 sezonunda Tiyatro Stüdyosunda Nehrin Solgun Yüzü adlı oyunda rol almıştır.

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ İLE TANINDI

2010 yılında ekranlara gelen ve 3 yıl süren Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Cemile karakteri ile dikkat çekti.

MÜSLÜM FİLMİNDE ROL ALDI

Ayça Bingöl son olarak 2018 yılında yayınlanan Müslüm filminde Müslüm Gürses’in annesi rolü ile hafızalara kazındı.

KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Faruk Teber’in yönettiği dizide geçmişte Yıldırım Saner (Mehmet Aslantuğ) adlı doktora aşık olan Umay ve Ümran adlı iki kız kardeşin hikâyesi ekrana taşınıyor. Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran ve Umay. Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.