Kardeş Çocukları Hayat Kim? Gerçek Adı Yaşı Sevgilisi Oynadığı Diziler


Güncelleme: 21 Ekim 2018 : 14:27
0

Şu anda ekranlarda yerini alan ve izlenme oranları oldukça yüksek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yönetmeni Faruk Teber ile anlaşan Kardeş Çocukları dizisi son hazırlıklarını tamamladı. İlk olarak Erkan Petekkaya ile anlaşma sağlayan Gold film uzun süredir oyuncu seçimi ile meşguldü.

Son olarak Kardeş Çocukları dizisi Hayat karakterine hayat verecek olan yeni oyuncunun kimliği de açıklandı. Kardeş Çocukları dizisi Hayat kim, gerçek adı ne, sevgilisi var mı, oynadığı diziler neler, Kardeş Çocukları dizisi Hayat kaç yaşında gibi merak edilen soruların cevabını haberimizde derledik.

Ümran’ın kız kardeşi Uyumay’ın Mimar bir adamla evliliğinden dünyaya gelmiş Hayat isminde 20’li yaşlarda bir kıza hayat verecek olan oyuncunun gerçek adı Afra Saraçoğlu dur. Afra Saraçoğlu’nun Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden yakından tanıyoruz.

Avşar film imzalı, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yaptığı, Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşiray ve Alp Nevruz gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı ve 25 Mart 2017 yılında yayın akışına giren Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Afra Saraçoğlu Ece karakterine Hayat vermişti. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece karakterini canlandıran oyuncu Şimdi ise kardeş çocukları dizisinde Hayat olarak izleyici karşısına geçti.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin Ece’si yani Kardeş Çocukları dizisi Hayat gerçek adı Afra Saraçoğlu dizilerin genç ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken yeni yüzlerinden dir. Afra Saraçoğlu Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ile kariyer basamaklarını biraz hızlı çıkmıştır.

kardeş Çocukları dizisi Hayat karakteri de son zamanlarda genç yeteneklerden biri olan Afra Saraçoğluna oldukça yakıştı. zaten Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Ece karakteri ile Yeni projelerin aranan yüzlerinden biri olmayı başarmıştı. İlk olarak Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı ikinci şans filminde Özcan Deniz’in ona şans vermesi ile seyirci karşısına çıkan Afra Saraçoğlu oyunculuğa da ilk adımını atmış oldu.

Oyunculukta 2. Adımı ise Tolga Sarıtaş ile yer aldıgi kötü çocuk filmi oldu. daha sonra Aşk bu mu iyi oyun adlı filmlerinde setine çıkan Afra Saraçoğlu dizi sektöründe ise Fazilet Hanım ve kızlarından sonra kardeş Çocukları dizisi hayat karakterini canlandıracak.

Kardeş çocukları hayat 20’li yaşlarda olup sevgilisi Eray Altanla birlikteligi sosyal medya hesaplarında yankı uyandırdı. kardeş çocukları hayatın sevgilisi Eray Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yönetmen yardımcıligini yapmistir. Birçok dizide yönetmen yardımcılığı yapan Eray Altay Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin Ece karakteri ile dizi çekimleri sırasında gönlünü kaptırmış ve sosyal medya hesabında da Saraçoğlu ile birlikte fotoğraflarını yayınlamıştır.