Kardeş Çocukları’nda Berkay Hardal, Hangi Karaktere Hayat Verecek?


Güncelleme: 9 Mayıs 2019 : 18:40
0

Star TV’nin Gold Film imzalı dizisi ‘Kardeş Çocukları’ 17’nci bölümünde sezon tatiline çıkacak. Faruk Teber’in yönettiği, Mehmet Aslantuğ, Nur Fettahoğlu, Ayça Bingöl, Murat Daltaban ve Afra Saraçoğlu’nu buluşturan dizinin başrolleri arasına son olarak katılan yeni oyuncu kim oldu? Oyuncu Furkan Andıç, pazar akşamlarına damgasına vuran Kardeş Çocukları dizisinden ayrıldı. Andıç’ın yerine ise yakışıklı oyuncu Berkay Hardal kadroya dahil oldu.

Star TV’de ekrana gelen Kardeş Çocukları dizisinde Volkan karakterini canlandıran Furkan Andıç geçtiğimiz pazar günü ekrana gelen bölümle projeye veda etmişti. 26 Mayıs’ta ekrana gelecek olan 17. bölümünde sezon finali yapacak olan dizinin kadrosuna, İstanbullu Gelin’le yıldızı parlayan ardından ‘Meleklerin Aşkı’ dizisinde başrol oynayan Berkay Hardal dahil oldu.

Hardal’ın Sırma Yanık’ın yazdığı dizide hangi rolü canlandıracağı merak konusuydu. Genç yıldızın 16. bölüm itibariyle katılacağı dizide Savaş rolüne hayat vereceği ve Yıldırım Saner büyük bir yalanın parçası olan Savaş’ı kendi oğlu sanacak. Öte yandan Kardeş Çocukları’nın bu sezon son iki bölümünü Çağrı Lostuvalı’nın yönetmesi planlanıyordu ama son gelen haberlere göre sezonu usta yönetmen Faruk Teber tamamlayacak.

Berkay Hardal’ın  Canlandıracağı Savaş  Karakteri  Kimdir?

Berkay Hardal’ın 16. Bölümde dizide rol almaya başlayacak. Yakışıklı oyuncunun canlandıracağı karakter Savaş, Umay Karay ile yolları keşişince hayatı değişen bir gençtir. Savaş Ekim, genç olmasına rağmen çok kötü şeyler yaşamış karanlık bir geçmişi olan biridir.Bir tamirhanede çalışan Savaş Umay Kara’nın teklifi ile hayatı değişecek. Büyük bir oyunun parçası olaqrak diziye bomba gibi girecek olan Savaş’ın asıl hikayesi Hayat ile karşılaşınca değişecek. Dizinin yeni bölümleriyle izleyicinin karşısına çıkacak olan Savaş karakteri nasıl bulunacak seyirci tarafından bilinmiyor. Şimdi  diziye dahil olan yeni karakterle yeni bir ivme kazanan dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor.