Kardeş Çocukları 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı mı!


Güncelleme: 28 Nisan 2019 : 11:15
0

Star tv de yayınlanan ve ilgiyle takip edilen dizi Kardeş Çocukları geçen hafta 12. Bölümüyle ekranlara geldi. Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu,. Mehmet Aslantuğ ve Afra Saraçoğlu’nun başrollerde yer aldığı Kardeş Çocukları dizisinin 13. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı gün ve saatte izleyicisini ekranlara kilitleyen dizinin yani bölümü dizinin fanları tarafından merakla bekleniyor.

Reyting oranlarında da sabit bir ivme kazanan dizinin son bölümlerinde diziden bir oyuncunun çıkacağı haberleri sok etkisi yaratmıştı. Dizinin sevilen oyuncusu Furkan Andıç’ın senaryo gereği dizinin kadrosundan çıkması sevenlerini üzse de dizinin senaryosunun nasıl bir yön çizeceği sezon finaline yakın gizemini koruyor. İki kuzeni aşk üçgeninin çıkmazına sürükleyen Volkan karakterine can veren Furkan Andıç’ın diziye veda etmesi işleri karıştırdı. 12. Bölümünde Hayat’ın Hayale yaptığı itiraf ile ortaya çıkan Volkan’ın Hayata bir şey hissetmediğini söylemesi ile diziden çıkacağı kesinleşti.

Kardeş Çocukları 13. yeni bölümüyle 28 Nisan 2019 Pazar akşamı Neler Yaşanacak!

Kardeş Çocukları Dizisinde  Geçen Hafta Yayınlanan Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Yıldırım’ın Hayata tüm hayatını eksiksiz anlatmasıyla teyzesinin yalanlarına alet olduğunu öğrenen Hayat şimdi ne yapacak. Bu bölüme kadar Umay Karay  olma hayali ile yanıp tutuşan Hayat teyzesinin kendisine yalan söylediğini öğrenmesiyle pişmanlık yaşıyor. Özellikle annesine bu zamana kadar haksızlık yaptığını fark eden Hayat’ın ne yapacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Teyzesine olan öfkesini nasıl kusacak annesi ile arasını nasıl düzelteceği hepsinden önemlisi Volkanın aşık olmadığını söylemesiyle Hayat  ipleri hepten kopardı. Bu süreçten sonra evden ayrılmaya hazırlanan Hayat ve Ümran’ın gidişi Umay’ı çıldırtıyor. Kocasının kendisini hizmetçi ile  aldatmasını öğrenen Umay tüm bu sorunlarla nasıl başa çıkacak tüm bunların cevaplarını 28 Nisan Pazar akşamı Star Tv’de yayınlanacak bölümde bulabilirsiniz.