Kardeş Çocukları Dizisinde Yönetmen Değişikliği!


Güncelleme: 27 Nisan 2019 : 20:15
0
Kardeş Çocukları Çağrı Lostuvalı

Star TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kardeş Çocukları’nda yönetmen değişikliği yaşandı. Peki dizinin yeni yönetmeni kim oldu? Detaylar haberimizde..

Kardeş Çocukları 13.Bölümde Neler Yaşanacak? İşte Bölüm Özeti!

Yıldırım, öğrendiği gerçekle alt üst olurken, Ümran ve Umay’ı sert bir yüzleşme beklemektedir. Yıldırım’ın öğrendiklerine tamamen hazırlıksız yakalanan Ümran, Umay’ın şok hamlesiyle kendini yeni bir fırtınanın ortasında bulur. Umay’ın hamlesi, Yıldırım ve Ümran arasındaki dengeleri değiştirirken, Yıldırım Hayat’ın hedefindedir. Diğer yanda, Reşat ve Cansel’in görüntüleri Umay’ın eline evliliğini yönetme gücü verir. Her zamankinden daha güçlü olan Umay, Reşat’ın ipini çekmek üzeredir. Yaşananlar iki anne arasındaki Hayat savaşını kızıştırırken, Yıldırım ise her ikisini de köşeye sıkıştıran gerçeklerin peşine düşer. Cemal’in Yıldırım için giderek daha büyük bir tehdit haline gelmesi Ümran’ı hayatının en zor kararlarından birini almaya iterken, Hayal’in doğum günü herkes için büyük sürprizlere gebedir.

Kardeş Çocukları Dizisi Hakkında!

Yapımcılığını Gold Film’in, senaryosunu Sırma Yanık’ın yazdığı dizinin başrollerini Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ, Nur Fettahoğlu, Engin Alkan, Afra Saraçoğlu, Batuhan Ekşi gibi isimler paylaşıyor. Star TV ekranlarında Pazar akşamları ekrana geliyor dizi.

Kardeş Çocukları Yeni Yönetmen Kim Oldu?

İddialı dizileriyle dikkat çeken Gold Film’in sevilen dizisi Kardeş Çocukları yönetmen değişikliğine gitti ve artık yeni bölümleri yönetecek olan yönetmen son olarak Poyraz Karayel, Bu Şehir Arkandan Gelecek ve 8.Gün dizilerini yöneten Çağrı Lostuvalı olacak. Bilindiği üzere dizinin ilk yönetmeni Faruk Teber’di.