KARDEŞ ÇOCUKLARI YENİ BÖLÜMDEKİ GİZEMLİ NOT NE?


Güncelleme: 9 Mayıs 2019 : 04:08
0

Başrollerini Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ, Nur Fettahoğlu ve Afra Saraçoğlu gibi oyuncuların paylaştığı Kardeş Çocukları dizisinin 15.bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları izlenme rekorları kıran dizinin yeni bölümünde gizemli bir not dikkatleri çekti. İşte detaylar…

CEMAL ÖLÜYOR MU?

Geçen haftaki bölümün son sahnesinde Cemal silahını Umay’a doğrultmuştu. Ancak, tanıtımda Ümran’ın kardeşini korumak için Cemal’i sırtından vurduğu görülüyor. Cemal’in ölüp ölmediği anlaşılmazken, Umay ablasının yanında yer alıyor. “Sen benin hayatımı kurtardın. Bir daha hapse girmeyeceksin” şeklinde ona sahip çıkıyor. Tanıtımın sonunda Hayat’ın açtığı bir not izleyenleri şok etmeye yetiyor. Annesine gelen notta “Kocanı öldürdüğünü gördüm” yazısını okuyunca neye uğradığını şaşırıyor. Cemal’in ölmediği ve bir yerlerde gizlendiği tahmin ediliyor. Kendine öldü süsü vererek Ümran’ı bir süre rahatsız edeceği düşünülüyor.

YILDIRIM UMAY’LA İLGİLİ GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR!

Diğer tarafta Yıldırım’da bazı gerçeklerin peşine düşüyor. Arayıp bulduğu bir kadından öğrendiği bilgiyle çok şaşırıyor. Umay’ın çocuğunu aldırmadığını öğrenerek, Ümran’a kız mı erkek mi olduğunu soruyor. Ümran Yıldırım’a gerçeği anlatmak isteyince de, Umay şaşırtıcı bir hamle yapıyor.

Oldukça gerilim dolu ve gizemli perdelerin aralanacağı bir bölüm seyircileri bekliyor. Umay, nereye kadar ablasının arkasında duracak? Cemal öldü mü yoksa kendini ölmüş gibi mi gösteriyor? Yıldırım gerçekleri öğrenebilecek mi? Pazar akşamı öğreneceğiz.

15.bölüm tanıtımı için tıklayınız.