Kardeş Çocukları Dizisinin Kadrosuna Yeni Transfer Olan Oyuncu Kim?


Güncelleme: 3 Mayıs 2019 : 18:29
0

Star TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan  Gold Film imzalı Kardeş Çocukları dizini izleyicileri tarafından beğeniyle  takip ediliyor. Senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber’in oturduğu başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu ve Furkan Andıç’ın paylaştığı dizide geçtiğimiz hafta bir ayrılık yaşanmıştı. Dizinin yakışıklı  başrol oyuncusu Furkan Andıç’ın ayrılığı şok yaratmıştı. Furkan Andıç’ın veda etmesinin ardından Star Tv ekranlarının sevilen dram dizisi Kardeş Çocukları’nın kadrosuna Berkay Hardal da dahil oldu!

Dizide iki genç kızın arasında aşk üçgeni oluşturan kilit oyuncu Volkan’a hayat veren Furkan Andıç 13. bölümde diziye veda etmişti.  Dizinin takipçileri böyle bir gelişmeyi beklemese de ayrılığın nedeni sonradan ortaya çıktı. Furkan Andıç başka bir dizide başrol olacağı haberini sevenlerine duyurdu. Sevilen oyuncu  Furkan Andıç ise  yaz sezonunda  ekrana gelecek olan Her Yerde Sen  romantik komedi dizisinde başrol olacak.

Kardeş Çocukları’nda Volkan’ın yerine kim gelecek çok merak ediliyordu. Bu konuda bir açıklama bekleniyordu. Beklenen açıklama ise bugün geldi. Diziye dahil olan isim Berkay Hardal oldu.

Kardeş Çocukları Berkay Hardal Dizide Hangi Karakteri Canlandıracak?

Kardeş Çocukları dizisinde nasıl bir karakteri canlandıracağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Berkay Hardal Kimdir?

Berkay Hardal, 18 Kasım 1996 İstanbul doğumludur. Aslen Manisa Akhisarlıdır. Trakya Üniversitesi mezunu olan Berkay Hardal, başrolllerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Son olarak Show TV’de yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisinde Yağmur karakterini canlandıran Berkay Hardal, 1.78 metre boyunda, 72 kilo ve Akrep burcudur.

Berkay Hardal’ın oynadığı diziler ve filmler:

2018 – Meleklerin Aşkı (Yağmur) (TV Dizisi)
2017 – İstanbullu Gelin (Murat) (TV Dizisi)