Kardeş çocukları Dizisi 14. bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı Mı? Umay  Ölüyor Mu?


Güncelleme: 5 Mayıs 2019 : 13:52
0

STAR TV ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamlarının reyting rekortmeni olan Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00 itibariyle ekranlarda yayınlanacak. Dizinin sevenleri heyecanla yeni bölümü beklerken yeni bölümden önce gelen 14. Bölüm 2. Fragmanı heyecanı daha da arttırdı.

 Kardeş Çocukları 14. Bölüm 2. Fragmanında Neler Yaşanıyor?

Star Tv ekranlarının pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi Kardeş Çocukları 14. yeni bölümü ile 5 mayıs pazar akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Ümran, Yıldırım’ın zarar görmemesi için Cemal’in yanına gider. Ümran, Cemal’in işkencesine maruz kalacak. Kardeş Çocukları 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cemal, silahını Umay’a doğrultuyor. Ümran, dehşet içesinde donup kalıyor. Cemal Umay’ı öldürecek mi?

Cemal Umay’ı Öldürecek Mi?

Kardeş Çocukları yayınlanan yeni bölüm fragmanında işler karışıyor.  Yıldırım, Ümran’a bir kızının olduğunu unutmaması gerektiğini hatırlamasını söylüyor. Seni böyle görmesin diyor. Reşat, Yıldırım’ın yanına gidip Umay hakkında gerçekleri öğrenmek istiyor.  Ümran’la Umay’ı, Cemal bir yere kapatıyor ve silahını Umay’a doğrultuyor.

İşte Kardeş Çocukları 14. bölüm 2. Fragmanını izlemek için tıklayınız..

Kardeş Çocukları 13. Bölümünde Neler Yaşandı?

Umay, Yıldırım’la görüşüp ona çocuğu, Ümran’ın ısrarı ile aldırdığını söyler ama Yıldırım ona inanmaz. Yıldırım, kürtaj yaptırdığı doktoru  bulmaya çalışır. Umay, Cemal’in Yıldırım’ı öldürmemesi için Ümran’ın Cemal ile birlikte olmasını ister.

Cansel’le olan kamera kayıtlarını ona gösterir boşanmada elini güçlendirir. Tüm ipleri eline alır. Reşat, Cansel’i kovar ama ona lüks bir daire açar. Reşat sarhoş iken Umay’ın gerçeklerini Cansel’e anlatır.

Ertesi gün Cansel, bir adam tutup Umay’ ile Yıldırım’ın fotolarını çektirir. Haberi magazinde yayınlatır. Bu sırada Volkan, Hayal’le Hayat’a birer mektup bırakır ve yurt dışına gider. Formaliteden evlendiği kadının hamile olduğunu yazar kızlar bu durum karşısında şok olur.