Kardeş Çocukları Dizisi Nerede Çekiliyor?


Güncelleme: 21 Ekim 2018 : 14:22
0

Senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ve Ekim ayı içerisinde çekimlerine başlanacak olan yeni dizi Kardeş Çocukları dizisinin kadrosu yavaş yavaş belirleme başladı. Oyuncu kadrosunun yanı sıra dizinin nerede çekildiği de merak edilen ayrıntılardan. Kadrosunda usta isimlerin yer aldığı dizinin ayrıntıları gelmeye başladı.

İki kız kardeşin arasında kalan bir adamın hayat hikayesini ekranlara getirecek olan dizinin erkek başrol oyuncusu belli oldu. Diriliş Karatay filminde Emir Celaleddin Karatay karakterini canlandıran Mehmet Aslantuğ, Kardeş Çocukları dizisinin erkek başrol oyuncusu oldu.

Her projeye titiz bir şekilde yaklaşan Aslantuğ, yapım şirketi Gold Film ile yaptığı görüşmeler sonrası el sıkıştı. Senaryoya göz gezdiren usta oyuncu çok geçmeden projeyi kabul ettiğini açıkladı. Yeni dizi Kardeş Çocukları’nın diğer oyuncuları belli oldukça yazımız altına eklenecektir. Dizinin çekimleri nerede yapılıyor?

Kardeş Çocukları Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor?

Kardeş Çocukları dizisinin çekimleri İstanbul’da başlayacak. Daha sonra senaryonun izin verdiği kadarı ile çevre il ve ilçelerde çekimler devam edecek. Ayrıntılar geldikçe haberimiz güncellenecektir.

[kirmizitext]Kardeş Çocukları Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu Tanıtım Fragmanı için tıklayınız[/kirmizitext]