Kanatsız Kuşlar 1 Mart Neden Yayınlanmıyor? Bitti Mi Final Mi Yaptı


Güncelleme: 24 Şubat 2018 : 02:37
1

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar 1 Mart perşembe var mı yok mu sorusu izleyenler tarafından sıklıkla gelmeye başladı. Geniş bir izleyici kitlesine sahip dizi rutin olarak her perşembe yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ederken dizinin 1 mart aynı gününde aynı saatinde yeni bölümünü göremeyen dizi severler Kanatsız Kuşlar 1 mart neden yayınlanmıyor, bitti mi final mi yaptı ne zaman yayınlanacak sorularına yanıt aradı.


Kanatsız Kuşlar Nefise Ölecek Mi? Diziden Çıkacak Mı


Özellikle dizinin son bölüm final sahnesinde Nefise’nin vurulması, hastanede ölüm kalım savaşı vermesi, akıllara Nefise ölecek mi Kanatsız Kuşlar final mi yapacak 1 mart perşembe neden yayınlanmıyor sorularını getirdi. Son zamanlarda yeni projelerin art arda geldiği dizi sektöründe çokça başarılı yapımlar boy gösteriyor. Özellikle perşembe gibi zorlu bir günde ekrana gelen Kanatsız Kuşlar için yolun sonu geldi mi? Kanatsız Kuşlar 1 mart neden yayınlanmıyor, neden yok?

Dizinin izleyici kitlesi Tuğba tarafından vurulan Nefise’nin hayatta kalıp kalmayacağını merak ederken dizinin 1 mart perşembe yeni bölümünü beklerken dizinin yayın saatinde ekranlarda olmadığını fark etti. Dizinin yeni bölümünü iple çeken seyirci aldığı haber karşısında diziyle ilgili final söylentilerinin gerçeklik payı olduğunu düşündü. Fakat dizi severlerin içine su serpecek haberi verelim. Kanatsız Kuşlar 1 mart neden yayınlanmıyor sorusunu merakla bekleyen izleyiciye dizinin 1 Mart kendi yayın saatinden biraz daha geç yayınlanacağını söyleyelim.

Kanatsız Kuşlar 1 mart perşembe 22.40’ta yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. 1 mart perşembe Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Fenerbahçe karşılaşma sebebiyle dizi biraz daha geç ekrana gelecek. Geçtiğimiz haftalarda aynı durumu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de yaşamıştık. Atv; derbi maçlarının yayın haklarını satın alarak kendine izleyici çekmek isterken geniş izleyici kitlesine sahip, izlenme oranı yüksek ve reklam gelirleri fazla dizileri harcıyor. Bu durum genellikle izleyicinin tepkisine neden oluyor. Kanalın bu duruma kısa sürede başka bir çözüm bulması gerekiyor.

Kanatsız Kuşlar 1 mart neden yayınlanmıyor, bitti mi final mi yapıyor sorularının yanı sıra diğer merak edilen konu Nefise’nin ölüp ölmemesi olmuştur. Dizinin hayran kitlesi bir haftayı Nefise’nin akıbetini merak ederek geçirdi. Bu konuyla ilgili açıklamayı önceki haberlerimizde yapmıştık. Nefise ölmeyecek. Deniz Bolışık dizinin finaline kadar kadroda kalacak. Kendisi dizinin belkemiği onun diziden ayrılması hem senaryo açısından hemde izleyici kitlesini elinde tutabilmesi açısından olumsuz sonuçlar doğuracaktır. Tepkilere maruz kalan Atv, Kanatsız Kuşlar 1 mart neden yayınlanmıyor final mi yaptı sorularıyla ilgili açıklama yapabilir

Koliba Film’in Atv için özel olarak hazırladığı başrollerinde Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al ve Servet Pandur gibi usta isimlerin kadrosunda yer aldığı Kanatsız kuşlar aynı gün aynı saatte ekrana gelen Bizim Hikaye, Mehmetçik Küt’ul Amare, Yuvamdaki Düşman ve Vatanım Sensin dizileriyle verdiği reyting savaşında kendine güzel bir yer edinmeyi başardı. Ve bu başarısını uzun süre daha koruyacağını düşünüyoruz.

Tam bir aile dizisi olan Kanatsız Kuşlar’da her şey tam yoluna girmiş Muzaffer Nefise ve çocuklarıyla tam bir aile olmuşken Tuğba’nın intikam için Nefise’yi vurması tüm dengeleri al üst etti. Heyecanın, aksiyonun acitasyonun giderek arttığı Kanatsız Kuşlar yayın hayatına tüm hızıyla devam ederken hakkında çıkan final haberlerini de böyle yalanmış oldu.

Kanatsız Kuşlar 1 mart neden yayınlanmıyor sorularını sizler için yanıtladık. Konuyla ilgili yapıcı eleştirilerinizi bekliyoruz. Yorumlarınızla Atv ekibine sesimizi duyurabilir ve bu durumlara daha fazla yer vermemesini sağlayabiliriz. 

Kanatsız Kuşlar 1 mart neden yayınlanmıyor?

https://www.youtube.com/watch?v=CKRaDuzR22I

1 YORUM

Comments are closed.