Kanatsız Kuşlar 19 Nisan Var Mı Yok Mu? Yeni Bölüm Ne Zaman?


Güncelleme: 16 Nisan 2018 : 17:29
0

Perşembe akşamları Atv ekranlarında yayınlanan Kanatsız Kuşlar 19 nisan var mı yok mu? Son zamanlarda seyirci çekmekte güçlük çeken ve kısa süre içinde final yapacağı konuşulan Kanatsız Kuşlar dizisi 19 nisan perşembe akşamı aynı saatinde ekrana gelmeyecek. Dizinin takipçileri Kanatsız Kuşlar 19 nisan var mı yok mu, yeni bölüm ne zaman sorularına yanıt aradı.

Kanatsız Kuşlar dizisi 19 nisan perşembe Atv’nin yayın akışından çıkarıldı. Çünkü aynı gün aynı saatte Türkiye Kupası Yarı Final maçının yayın haklarını satın alan  Atv Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasını ekrana getirecek. Maç 20.30’da başlayacak. Aslında kanal maçın bitiş saatini göz önüne alarak Kanatsız Kuşlar dizisini maçtan sonra yayınlamaya karar vermişti fakat son anda dizinin 19 nisan yayın akışından çıkartıldığını gördük.

Haklı olarak Kanatsız Kuşlar 19 nisan  neden yok neden yayınlanmıyor  soruları da beraberinde geldi. Dizi son zamanlarda düşüşe geçmiş olsa da kemik bir izleyici kitlesi tarafından her hafta sabırsızlıkla bekleniyor. Kanatsız Kuşlar 19 nisan perşembe maçın uzaması durumunu göz önüne alarak Kanatsız Kuşlar dizisini yayınlamıyor. Peki Kanatsız Kuşlar yeni bölüm ne zaman?

Atv, Kanatsız Kuşlar dizisini çoktan gözden gözden çıkarmış durumda. Çünkü 18 nisan çarşamba akşamı yine önemli bir karşılaşma olan Galatasaray- Akhisar maçının yayın haklarını satın almadı. Çünkü Sen Anlat Karadeniz gibi reytingleri alt üst eden bir dizinin maç yüzünden yayınlanmaması kanalın işine gelmedi.

Kanatsız Kuşlar dizisinin final kararını açıklamasıyla dizinin izleyici kitlesini hayal kırıklığına uğratan Atv, dizinin yeni bölümünü rutin yayın akışından çıkarmakla dizinin çöküşünü hızlandırıyor. Atv’nin yayıncılık etiğine uymayan bu tutumu izleyenleri kanala daha da küstürecek.

Kanatsız Kuşlar 26 nisan perşembe yeni bölümüyle ekrana gelecek.