Kanatsız Kuşlar Ahmet Ölecek Mi? Diziden Ayrılacak Mı? (41.Bölüm)


Güncelleme: 30 Mart 2018 : 02:09
0

Kanatsız Kuşlar dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin 41. bölüm fragmanında Ahmet’in Zeynep ve Cemre arasındaki arbede sırasında aldığı darbeyle kanlar içinde yere yığıldığını izledik. Dizinin takipçileri Kanatsız Kuşlar Ahmet ölecek mi? diziden ayrılacak mı sorularına yanıt aradı.

Dizinin son bölümünde Zeynep tehlikeli bir oyunun içine girmiştir. Cemre’yi Ahmet’in gazabından kurtarmak için giriştiği bu oyunda Onur dahil tüm ailesini karşısına almıştır. Fakat ne olursa olsun dönmeyecektir. Zeynep herkese Ahmet’le birlikte olduğunu açıklamış ve herkesi çok şaşırtmıştır. Onu her şeye rağmen Zeynep’in yanında olmaya çalışmış fakat gördükleri karşısında buna tahammül edememiştir.

Cemre ise Ahmet’e gönlünü iyice kaptırmış ve ona deliler gibi aşk olmuştur. Ablasının Ahmet’le birlikte olduğunu duyunca çılgına dönen Cemre aldığı cam şişeyi kırmış ve ablasının üzerine yürümüştür. Bu sırada onları ayırmak için aralarına giren Ahmet Cemre’nin elindeki cam parçasının göğsüne sağlanmasıyla yere yığılır.

Tam da bu noktada izleyenler olarak Kanatsız Kuşlar Ahmet ölecek mi öldü mü diziden ayrılıyor mu sorularına yanıt aradık. Dizide kilit bir karaktere hayat veren Ahmet ölmeyecek. Çünkü ölmesi hem dizinin gidişatı açısından hemde kızların hapse girme olasılığından dolayı oldukça uzak bir ihtimal. Fakat kızların Ahmet’in gerçek yüzünü öğrenmesi ve birbirlerine daha sıkı sarılmaları için güzel bir imkan doğurabilir. Ahmet rolünün bir an önce senaryodan çıkarılması ve bir abla kardeşin arasının aynı erkek yüzünden açılmış olmasına son verilmeli.

Kanatsız Kuşlar Ahmet ölecek mi sorusunu böylece sizler için yanıtlamış olduk. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?  Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.