Kanatsız Kuşlar 3 Mayıs Neden Yok? Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 2 Mayıs 2018 : 02:15
0

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar 3 mayıs aynı yayın saatinde ekrana gelmeyince dizinin takipçileri Kanatsız Kuşlar 3 mayıs neden yok neden yayınlanmıyor sorularına yanıt aradı.

Öncelikle Kanatsız Kuşlar 3 mayıs var mı yok mu sorusunun yanıtını verelim. Kanatsız Kuşlar 3 mayıs çarşamba yeni bölümü ile ekrana gelecek. Fakat her hafta olduğundan farklı saatte yayınlanacak. Dizinin yeni bölümü 1 saat 15 dakika gecikmeli olarak 21.45”de ekrana yayınlanacak. Kanatsız Kuşlar neden geç başlıyor, neden aynı saatinde yayınlanmıyor? 

Kanatsız Kuşlar’ın geç başlama nedeni Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe- Beşiktaş karşılaşması. Geçtiğimiz hafta maç esnasında yaşanan sorunlar nedeniyle yarıda kesilen Beşiktaş-Fenerbahçe maçı 3 mayıs perşembe akşamı devam edecek. Maçın yayın haklarını satın alan Atv, reytinglerden daha yüksek gelir edeceği dizilerin yerine futbol maçlarını alabiliyor.

Kanatız Kuşlar 3 mayıs perşembe 21.15’de özetsiz yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Kanatsız Kuşlar Yeni bölümde neler yaşanacak? Muzaffer, oğlu sandığı çocuğuna sonunda kavuşmuştur ve büyük bir mutluluk içerisindedir. Nefise ise onu kandırmanın verdiği vicdan yüküyle ezilmektedir. Ona bunları yaşattığı için kendini suçlamaktadır. Zeynep her şeyi göze alarak Ahmet’e kurduğu planda başarılı olmuş ve onun gerçek yüzünü sonunda Cemre’ye göstermiştir.

Nefise içine düştüğü ve düşürdüğü durumdan nasıl kurtulacağını düşünürken Muzaffer oğluna kavuştuğunu sanarak sevinç içindedir. Muzaffer, Nefes’in 2. kez kendisini kandırdığını öğrenirse onu asla affetmeyecektir ve Nefise için çember giderek zayıflamaktadır.

https://www.youtube.com/watch?v=xIiyVlyiSgo