Kanatsız Kuşlar 10 Mayıs Var mı Yok mu? Yeni bölüm Ne Zaman?


Güncelleme: 7 Mayıs 2018 : 09:15
0

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar 45. Bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanırken dizinin 10 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümü muallakta kaldı. Atv ekranlarında gösterilecek olan Ziraat Türkiye Kupası final maçı nedeni ile Kanatsız Kuşlar dizisi yeni bölümü iptal mi edildi?

Kadrosunda Melis Tüzüngüç (Zeynep), Ümit İbrahim Kantarcılar (Onur), Ahmet Varlı (Ahmet), Deniz Bolışık (Nefise), Fatih Al (Muzaffer) gibi isimlerin yer aldığı Kanatsız Kuşlar’ın yeni bölümü 10 mayıs Perşembe günü ekranlarda olmayacak. Ziraat Türkiye Kupası final maçı nedeni ile dizinin yeni bölümü 17 mayıs Perşembe günü ekranlarda olacak. Peki dizi hakkında final yapacak söylentileri doğru mu?

AB ve ABC1’de oldukça kötü oranlar alan dizi Total kategorisinde 6.sıralarda yer almakta. Kötü bir reyting tablosu olan Kanatsız Kuşlar hakkında kulislerde konuşulan final yapacak söylentilerinin bu anlamda haklılık payı var. Gelen bilgilere göre dizi yeni sezona devam etmeyecek. Haziran ayı içerisinde final bölümü ile ekranlara veda edecek. Peki dizinin final bölümü ne zaman ekranlara gelecek?

Kanatsız Kuşlar final bölümü eğer büyük bir değişiklik olmazsa Haziran ayı içerisinde atv ekranlarında olacak. 14 Haziran Perşembe günü dizinin final bölümünün ekranlarda olma ihtimali yüksek. Son dakika haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz. Kanatsız Kuşlarla ilgili tüm haberlerimiz BURADAN okuyabilirsiniz.

Kanatsız Kuşlar 17 Mayıs Perşembe 45. Bölüm Fragmanı

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=waLbdi8fGcs” width=”100%” height=”350″]