Kanatsız Kuşlar Mine Kim? Buse Çelik Hakkında Herşey!


Güncelleme: 20 Şubat 2018 : 14:29
1

Kanatsız Kuşlar Mine Kim? Buse Çelik Hakkında Herşey! Kanatsız Kuşlar dizisi 35. Bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanırken diziye yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Mine karakteri Kanatsız Kuşlar dizisinde yan karakterlerden birisi olarak seyircinin karşısına çıkacak. Kanatsız Kuşlar Mine kimdir? Hangi oyuncu canlandırıyor kısaca bir bakalım.

Atv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Kanatsız Kuşlar yaprak dökümü yerine yeni karakterler ile heyecana gelmeye devam ediyor. Koliba film tarafından 22 şubat akşamı ekranlara gelecek olan Kanatsız Kuşlar Mine hakkında bilgileri derlemeye çalıştık. Ünlülerden olmayan yeni bir yüze hak tanınıyor olması oyuncunun kariyeri içinde bulunmaz bir adım. Kanatsız Kuşlar Perşembe akşamlarının vazgeçilmezleri arasında olmaya devam ediyor. İzleyicilerin merak ettiği mine gerçek adı ne hangi dizilerde oynadı gibi sorular haberimizde.

Kanatsız Kuşlar Mine Kim? Mine kararakterini canlandıran oyuncumuz Buse Çelik’tir. Buse Çelik Nurgül Yeşilçay’ın yeğenidir. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Buse Çelik, Akdeniz Üniversitesi Sanat Tarihi bölümü mezunudur. Eğitim sırasında Nurgül Yeşilçay’ın desteği ile oyunculuğa başlamış ve Kanatsız Kuşlar dizisinde Mine karakteri ile karşımıza çıkmaktadır.

Oyuncu kadrosunda Melis Tüzüngüç (Zeynep), Ümit İbrahim Kantarcılar (Onur), Ahmet Varlı (Ahmet), Deniz Bolışık (Nefise) gibi isimlerim yer aldığı Kanatsız Kuşlar dizisi kadrosunu güçlendirmeye ve genç yeteneklere yer vermeye devam ediyor. Kemal Uzun’un yönetmenliğinde ekranlara gelen Kanatsız Kuşlar dizisininin yeni bölümünde Mine karakteri ile karşımıza çıkacak olan Buse Çelik, güzelliği ve kıpır kıpır oluşuyla da izleyicilerin dikkatini çekti.

Kanatsız kuşlar son bölümde neler oldu biraz hatırlayalım. Muzaffer artık sıkıntılı hallerini geride bırakarak tam bir aile olma yolunda emin adımlar atmaya başladı ve kapılarını sonuna kadar Nefise için araladı. Bütün bunlar karşısında baba ve oğulun aynı çatı altından birbirlerinden haberiz yaşamaları yine başlarına sorun açacaktır.Tuba ise yaşadıklarının hesabını sormak için başta Azime olmak üzere Nefise’den intikam alma peşindedir.


Kanatsız Kuşlar Zeynep’in Söylediği Şarkı ve Sözleri

‘Küçüğüm’


Kanatsız Kuşlar eski bölümden bir hatırlatma yaptıktan sonra sizlerin görüşlerinizi almak isteriz. Kanatsız Kuşlara Mine karakteri olarak giren oyuncu hakkında ne düşünüyorsunuz? Nurgül Yeşilçay gibi başarılı olabilecek mi?

https://www.youtube.com/watch?v=OyeaOQQrShM

 

1 YORUM

Comments are closed.