Kanal D 2017-2018 Yeni Dizileri Başlayacak Projeleri Hangileri?


Güncelleme: 30 Aralık 2016 : 13:34
1

Kanal D 2017-2018 Yeni Dizileri Başlayacak Projeleri Hangileri?

Her sezon en çok izlenen kanallardan biri olmaya aday olan kanal D bakalım Yeni yılda 2017 de ve devam sezonunda 2017 d hangi dizileri ekrana koyacak yeni dizileri hangileri olacak sizler için araştırdık ve sürekli güncelleyerek ziyaretçilerimiz için bir referans konusu yapmak istedik. İşte Kanal D 2017-2018 Yeni Dizileri ve dizi projeleri..

1- Kanal D 2017 EVLAT KOKUSU DİZİSİ

Kanal D de bir süredir konuşulan ancak heyata geçmesi 2017 yi bulan ilk dizimiz Evlat Kokusu.  Yapım şirketi Endomol Shine imzalı dizimiz Çok yakında fragmanlarını yayınlamaya hazırlanıyor.. Evlat Kokusu dizisi başrollerinde Barış Kılıç, Sedef Avcı ve Hande Soral biri ünlü oyuncular yer alıyor. Diğer oyuncularını ve tanıtım fragmanını ileride ekleyeceğiz içeriğimize.

Evlat Kokusu dizisi Nerede Çekiliyor? İlk bölümleri Hollanda da Amsterdam şehrinde çekilen Evlat Kokusu dizisi, Kanal D’de yeni yılda 2017’de Ocak ayının sonlarına doğru yayınlanmaya başlayacak.Dizinin ilgi çekici ve dramatik bir konusu hikayesi var.. Evlat Kokusu çocuğunu kaybetmek istemeyen bir anneyi ve delice bir aşkı anlatıyor. Evlat Kokusu resimleri afişi:

2- SENİ KİMLER ALDI DİZİSİ KANAL D 2017

Seni Kimler Aldı dizisi gün sayıyor ekrandaki yerini almak için.
Kanal D ekranlarında 2017 de başlayacak dizinin Yapımcılığını Pastel Film üstleniyor. Seni Kimler Aldı dizisinin başrollerinde Yiğit Özşener, Fulya Zenginer ve Şenay Gürler gibi önemli oyuncular oynuyor.
Seni Kimler Aldı dizisinin
Yönetmenliğini Bora Onur yapacak. Seni Kimler Aldı dizisi büyük ihtimal Şubat 2017’de Kanal D‘de olacak. Seni Kimler Aldı dizisi afişi ve resimleri..

3- ADI EFSANE DİZİSİ KANAL D 2017 OCAK

Tanıtım fragmanı çıkan yapımlardan biri de Adı Efsane.. Erdal Beşikçioğlu dizisi 4 Ocak Çarşamba başlıyor.. Kanal D’nin 4 Ocak 2017 çarşamba günü başlayacak olan iddialı dizisi Adı Efsane‘de Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer rol alacaklar. Dizinin fragmanı çıktığı için tanıtımı yazmak yerine fragmanı ile sizleri başbaşa bırakalım. İşte Adı Efsane dizisi ve tanıtım fragmanı..

1 YORUM

Comments are closed.