Jet Sosyete Yıldız Kim? Gerçek Adı, Kariyeri, Nereden Tanıyoruz


Güncelleme: 9 Şubat 2018 : 19:23
1

18 Şubat pazar akşamı yayın hayatına başlayan Jet Sosyete dizisi göz dolduran oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmeyi başardı. İzleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Jet Sosyete Yıldız kim? Her bir karakterin izleyenlerde olumlu etki bıraktığı dizide dikkat çeken isimlerden Jet Sosyete Yıldız Kim? Özellikle genç izleyici grubunun ilgi odağı olan Yıldız hakkında tüm detaylar haberimizde.


Jet Sosyete Melike Kim? Kişisel Özellikleri, Yaşı, Sevgilisi, Merak Edilenler


Jet Sosyete Yıldız karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Tuğba Çom. Ünlü senarist, oyuncu ve sunucu Gülse Birsel’in kaleminden çıkan Jet Sosyete dizisi, ekranlarda komedi eksikliğini kapatacak bir proje. Senaryo ve oyuncu uyumunun en güzel şekilde harmanlandığı dizide en dikkat çeken isimlerden biri de Jet Sosyete Yıldız. İşte Jet Sosyete Yıldız kim sorusunun yanıtı..

Jet Sosyete Yıldız, Yaşar ve Safiye’nin şımarık, aklı bir karış havada üniversiteye hazırlanan genç kızlarıdır. Yıldız’ın okumakta kesilikle gözü yoktur. Tek derdi modayı yakından takip etmek, güzel kıyafetler giymek ve zengin bir koca bulup evlenmek. Genç, yakışıklı ve zengin bütün erkekler Yıldız’ın gözünde potansiyel sevgilidir. Jet Sosyete Yıldız dizinin renkli ve eğlenceli karakterlerinden biri.

Jet Sosyete Yıldız karakterine hayat veren Tuğba Çom, 1990 Rize doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünden mezundur. 1.65 boyunda 58 kg ağırlığındadır. Tuğba Çom’u Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini yaptığı Benim İçin Üzülme dizisinde Emine Demirci karakteriyle tanıdık.

Kariyeri Boyunca, Koyu Kırmızı, Türkan, Gizli Dünya ve Komedi Türkiye dizilerinin yanı sıra, Sihirli Hediyeler, Suçlu Avcısı Sam Simith, Ferhad İle Şirin, Platesim Geldi, Düğün Yada Davul, Üç Kuruşluk Opera, Size Oyun Oynanıyor ve Mutsuz Korkuluk tiyatro oyunlarında rol almıştır.

Şimdilerde Jet Sosyete Yıldız karakterine hayat veren oyuncuya yeni projesinde başarılar dileriz. Siz Jet Sosyete Yıldız karakterinin performansını nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

 

 

Comments are closed.