Jet Sosyete Yaşar Usta Kimdir? (Eşofmanlı Şevket Hoca)


Güncelleme: 26 Ocak 2018 : 23:42
2

Komedi türünde dizi projelerinin eksikliğini hissettiğimiz son zamanlarda izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak yeni bir proje ekrana gelmek için gün sayıyor. Gülse Birsel’in sihirli kaleminden çıkan dizinin ismi Jet Sosyete olarak açıklandı ve tanıtım fragmanları yayınlandı. Star Tv’de  ekrana gelmesi planlan dizide Yaşar Usta kimdir? Jet Sosyete Yaşar Usta kim? İşte detaylar…


Jet Sosyete Alara Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Oynadığı Diziler


Yıldız oyuncu kadrosuna sahip projenin yapımcılığını BKM Film, yönetmenliğini ise Hakan Algül üstleniyor. Dizinin kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enes Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun gibi isimler yer alıyor.

Dizinin en çok dikkat çeken ve izleyenleri heyecanladıran ismi hiç kuşkusuz Yaşar Usta karakterine hayat veren Çağlar Çorumlu. Çağlar Çorumlu, Güldür Güldür Show isimli televizyon programında birbirinden komik tiplemeleriyle geniş hayran kitlesine ulaşmayı başarmış fakat yeni sezonda programda yer almamıştı. Oyuncunun Jet Sosyete Yaşar Usta karakteriyle tekrar ekrana gelesi hayranlarını sevindirdi. Peki Jet Sosyete Yaşar Usta kim? 

Güldür Güldür Show’da Eşofmanlı Şevket Hoca tiplemesiyle hafızalara kazınan Çağlar Çorumlu, Jet Sosyete dizisinde Yaşar Usta karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Orta gelirli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye girişini en komik ve en eğlenceli yönleriyle konu alan dizi çok yakında başlıyor.

Jet Sosyete Yaşar Usta Kim? Çağlar Çorumlu

Jet Sosyete Yaşar Usta karakterine hayat veren Çağlar Çorumlu, 1977 yılında Amasya’nın Merzifon ilçesinde dünyaya gelmiştir. Öğretmen bir anne babanın çocuğu olan Çağlar Çorumlu 1994 yılında Merzifon Lisesinden mezun olmuş, yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünde tamamlamıştır. Asıl mesleği otelcilik olan Çağlar Çorumlu kariyerine oyunculuk alanında devam etmek istemiş ve bu alana yönelmiştir

Üniversite yıllarında katıldığı tiyatro klubünde hocası Tolga Evren sayesinde keşfedilmiştir. İlk dizi deneyimini 7 Numara dizisinde Yusuf Güdük karakteriyle yaşamıştır. 2013 yılında kendi tiyatrosu TiyatrOPS’u kurdu. Sayısız tiyatro oyununda rol alan oyuncu kariyerinin zirvesini Güldür Güldür Show programıyla yapmıştır. Ardından Pek Yakında, Yok Artık, Bulantı, Kor, Tatlım Tatlım, Kolonya Cumhuriyeti, Cebimdeki Yabancı ve Arif v 216 filmlerinde rol almıştır.

Jet Sosyete Yaşar Usta kimdir sorusunu sizler için yanıtladık. Konuyla ilgili eklemek istediklerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

Comments are closed.