Jet Sosyete Oğuzhan Koç’un Söylediği Şarkılar-Tamamı


Güncelleme: 13 Nisan 2018 : 13:20
0

Pazar akşamları ekrana gelen Jet Sosyete’ye bu hafta genç oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç konuk oluyor. Gülse Birsel’in yazdığı ve oynadığı ekranların sevilen komedi dizisinde Ozan’ın yakın arkadaşını canlandıran Oğuzhan Koç diziye şarkılarıyla renk katacak. İşte Jet Sosyete Oğuzhan Koç’un söylediği şarkıların tamamı

Sempatik tavırları ve eğlenceli hareketleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan başarılı şarkıcı Jet Sosyete dizisinin çekimlerine de renk kattı. Çekimler kahkahalar eşliğinde oldukça keyifli geçti. İzleyenleri yine bomba bir bölüm bekliyor.

Daha önce Çağla Şikel ve İrem Derici gibi alanında tanınan ve sevilen ünlü isimleri diziye konuk eden Gülse Birsel 15 nisan pazar akşamı yayınlanan bölümde ekranların sevilen şarkıcısı Oğuzhan Koç’u izleyicisiyle buluşturuyor. Oğuzhan Koç dizide Vermem Seni Ellere Vermem ve Küsme Aşka gibi sevilen şarkılarını seslendirecek. Kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Ecem Uzun ve Deniz Cengiz gibi isimlerin yer aldığı dizi her pazar Star Tv’de izleyenlerle buluşuyor. Dizinin bu haftaki sürpriz konuğu Oğuzhan Koç.

Oğuzhan Koç’un Jet Sosyete dizisinde söylediği şarkılar:

Sevdirdin kendini bana hiç sorma
Bundan sonra sana gözüm gibi ben bakarım
Seni hiç kimseler alamaz unutma
Kimseler üzemez karşılarına ben çıkarım

Bana göre sen benim olmalısın
İçime nefes gibi dolmalısın
Kaderime yön verecek bir ışık gibi doğmalısın
Ara sıra bazı yok olsanda
Geceleri üşüdüğüm anlarda
Yanıma koşarak beni kor gibi yakmalısın

Vermem seni ellere vermem
Allah şahidim olsun
Vermem seni ellere vermem

Söz verdim bir kere dönemem