Jet Sosyete 8 Nisan Pazar Var Mı Yok Mu? Neden Yok?


Güncelleme: 6 Nisan 2018 : 13:53
0

Star Tv’nin sevilen komedi dizisi Jet Sosyete 8 nisan pazar yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Dizinin takipçileri Jet Sosyete 8 Nisan Pazar var mı yok mu? Neden yok? Yeni bölüm ne zaman sorularına yanıt aradı. İşte detaylar…

Ekran serüvenine hızlı bir giriş yapan ve kısa sürede yaptığı sıçrayışla geniş izleyici kitlesine ulaşan Jet Sosyete Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olmayı başardı. Fakat dizinin bu hafta yeni bölümünün yayınlanmaması izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Peki Jet Sosyete 8 nisan pazar neden yok?

Geçtiğimiz günlerde Gülse Birsel’in rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasıyla Jet Sosyete yeni bölüm çekimlerinin yetişmediği açıklandı. Dizinin yeni bölüm çekimlerinin yetişmemesi 8 nisan ekrana gelmemesine neden oldu. Jet Sosyete 15 nisan pazar yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

Komedi dizilerinin çekimleri her zaman diğer dizilere oranla daha zor ve uzun bir süre zarfı gerektirdiği için en küçük bir aksamada sorun çıkabiliyor. Özellikle dizinin hem senaryosunu hemde oyunculuğunu üstlenen Gülse Birsel gibi kilit bir karakterin yokluğu büyük bir boşluk yarattığı için Jet Sosyete 8 nisan ne yazık ki ekrana gelmeyecek.

Dizinin tekrar yada özel bölümünün ekrana gelmesi bekleniyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan eğlenceli senaryosuyla Jet Sosyete dizisi her pazar sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Jet Sosyete 8 nisan pazar var mı yok mu? neden yok? sorularını sizler için yanıtladık. Dizinin renkli isimlerinden Gülse Birsel’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve kısa süre içinde kendisini ekranlarda görmek istiyoruz.

Jet Sosyete yeni bölümleriyle 15 nsian pazar Star Tv ekranlarında…