İzleyiciler Jet Sosyeteyi Avrupa Yakası ile Kıyaslıyor!


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 15:31
0

Jet Sosyete Star TV’de başladığı yayın hayatına TV8 kapsamında devam etmektedir. Komedi konusunda akla ilk gelen isimlerden olan Gülse Birsel’in bu yapımında kişilerin memnun olacakları bütün unsurlar düşünülmüş yapım kusursuz şekilde ortaya oyulmuştur. Bu noktadaki tek dezavantaj izleyicilerin Jet Sosyete’yi Avrupa Yakası ile kıyaslamasıdır. Tamamen farklı bir senaryo olmasına rağmen hala mukayese edilmesi Jet Sosyete’nin üstün başarısını gölgeleyen unsurlar arasında yer alır.

Oyuncu Kadrosu Göz Dolduruyor

Sarp Apak’tan Hasibe Eren’e ve Cengiz Bozkurt’a kadar birçok farklı isim ile iş biliği yapılmıştır. Senaryonun hem komik olması hem de toplumsal sorunlara dokunmadan geçmemesi kişileri ayrıca memnun etmektedir.

Reyting kaygısı sebebi ile Star TV’de yayın hayatına devam etmemesi bazı izleyiciler tarafından oldukça olumlu karşılanmıştır. Bu tür rekabeti yüksek olan kanallarda yapıma şans verme gibi bir algı da söz konusu değildir. Tam da bu nedenle daha toleranslı olan TV8 bünyesinde yayınlanmaya devam etmesi izleyicileri ayrıca memnun etmektedir.