İSTANBULLU GELİN’DE SÜREYYA ŞİZOFREN Mİ OLUYOR!


Güncelleme: 21 Mart 2019 : 01:56
0

Cuma akşamları Star ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz’in yer aldığı İstanbullu Gelin dizisi son yayınlanan bölümünde seyircileri şaşırttı. İşte detaylar…

KABUS BÖLÜME DAMGASINI VURDU!

Özgür’ün Faruk’u öpmesiyle öncesinde karı koca büyük tartışma içine girdi. Süreyya çok sinirlendi. Ancak sonrasında, Faruk onu sakinleştirmeyi başardı. Eve döndüklerinde ise şok edici bir gelişme yaşandı. Süreyya uyuyakaldı ve korkunç kabuslar gördü. Rüyasında karanlık loş alanda, keman çalan bir adamın silüetine doğru yürüdü. Arkasını döndüğünde ise başını gömmüş ağlamaklı bir kız çocuğuna rastladı ve tam yüzüne bakacakken uyandı. Dizi finale doğru yürürken, Süreyya’nın bu rüyayı görmesi ise, şizofren olma ihtimalini izleyenlerin aklına getirdi. Çünkü hikâyenin orjinalinde, Süreyya’nın şizofren olduğu biliniyordu. Üstelik sezonun ilk bölümünde gelecekten verilen sahnede, terapiye başladığı gösterilmişti. Finale giderken, senaryonun hız kazanması dikkatlerden kaçmadı. İlerleyen bölümlerde, Süreyya gene benzer bir rüya görecek mi oldukça merak ediliyor. Şimdi yeni bölüm fragmanından bilgiler paylaşalım.

FRAGMANDAN KESİTLER

Bu hafta yayınlanacak olan 77.bölüm fragmanında, Süreyya’nın Özgür’ü görmek için hastaneye gitmesi dikkatleri çekiyor. Ne konuşacakları oldukça merak ediliyor. Esma ve Garip’in tatile gittikleri ve keyiflerinin de son derece yerinde olduğu görülüyor. Son sahnede ise tüm izleyenleri şaşırtan bir gelişme yaşanıyor. Başından beri yıldızları bir türlü barışmayan İpek ve Süreyya’nın ateşkes ilan ettiği anlaşılıyor. İpek’in Süreyya’ya “Ben aslında bir elti değil, kardeş kazanmışım” diyerek sarılması artık dost olacaklarının sinyallerini vermiş oluyor.

Fragman için tıklayınız